mlin Svet24.si

8-letnika skalpiralo na šolskem ogledu kmetije

medved, rjavi medved Svet24.si

Ministrstvo sledilo stroki: Letos bodo odstrelili ...

gašper bedenčič Necenzurirano

Tonin in Žakelj na policijo prinesla tudi ...

milan kucan sr Reporter.si

Razvnete strasti v SD: Milana Kučana razkuril ...

luka doncic 24 pm Ekipa24.si

Luka Dončić objavil posebno fotografijo ...

Simon Vadnjal Revija Stop

Znani obrazi so zelo okoljsko ozaveščeni

pogacar Ekipa24.si

Kocine pokonci... Poglejte, komu je Pogačar ...

Trenutno se predvaja

MOOD [CLEAN]

Biljardna hiša Ljubljana – tudi kadilcem prijazen lokal!

Biljard1

Nič se ne prileže bolje kot dobra igra biljarda. Ko vzamete v roke palico in silovito razbijete kugle na način, da lahko občutite, kako se je ves stres odbil od vas. V Biljardni hiši Ljubljana se lahko zabavate s prijatelji, uživate dolgo v noč in če ste kadilec ali kadilka, tudi to ni problem, saj imajo največjo kadilnico v Sloveniji.

kadilnica2.jpg

Biljardna Hiša Ljubljana ponuja možnost igranja biljarda na osmih kvalitetnih in vzdrževanih biljardnih mizah velikosti 9 čevljev znamke Buffalo Professional, ki so narejene po standardih EPBF. Prav tako so skrbno vzdrževani ostali biljardni rekviziti - palice, krogle, krede. Zagotovljeni so tudi vsi dodatni pogoji za sproščeno in zabavno igro biljarda – osvetlitev, glasba, ambient in ponudba na šanku.

Biljard2.jpg

Biljardna Hiša Ljubljana je opremljena z največjo kadilnico v Sloveniji, ki je zgrajena po Pravilniku o pogojih, ki jih mora izpolnjevati kadilnica v skladu z Zakonom o omejevanju uporabe tobačnih izdelkov. Kadilnca meri 75m2 in vsebuje zadostno prezračevanje, da lahko istočasno kadi do 33 ljudi. Vsebuje 25 miz - 75 sedežev, ozvočenje – glasba, plazma tv in brezplačni wireless internet.

vrtmaj2.jpg

Prijeten ambient v Biljardni Hiši Ljubljana zagotavlja skoraj v celoti lesena izgradnja, mehka osvetlitev, kvaliteten program rock glasbe in prijazno osebje.