tic Odkrito.si

Pretresljivo: Čakal sem Tiča, a ga ni bilo

horoskop-2 Svet24.si

Horoskop za nedeljo, 24. junija

natalija_gros1 Svet24.si

Natalija Gros pušča preteklost za seboj

nemški navijač Svet24.si

"Žalostna" igra Nemcev ali "kriminalno" ...

The Tonight Show ariana grande Najstnica.si

Pete Davidson potrdil zaroko z Ariano Grande

nebesa, paradiž, drugi svet, smrt Petisvet

Običajno pride nenajavljena!

dragic Njena.si

Goran Dragić pokazal drugačno fotografijo

Trenutno se predvaja

AIRPLAY 50 - AIRPLAY 2.DEL

SKRIVNOSTNI HARRY STYLES

salomon-moj_svet-harry_styles

Potem ko se je že predlani iz najstniške atrakcije One Direction na račun samostojne kariere poslovil Zayn Malik, je zdaj svojo pot dokončno zakoličil tudi njegov bivši kompanjon Harry Styles. Ta teden je izšel njegov prvi album, začetek trilogije, ki bo izšla pod okriljem iste založbe, ki je skrbela že za matično skupino. Ploščo z desetimi skladbami je že aprila napovedal singel Sign of Times (Zayn medtem osvaja lestvice z njegovo bivšo spremljevalko, Taylor Swift, v pesmi I don't wanna live forever), Harryja pa bomo poleti ob boku legendarnega Kennetha Branagha gledali tudi v Nolanovem vojnem filmu Dunkirk. Ker sta že dva člana skupine izdala lastna albuma, nekaj singlov pa so splavili tudi ostali člani, se seveda še glasneje ugiba o dokončnem razpadu skupine 1D.

Ker je Harry že s prvo pesmijo napovedal, da ga vleče bolj v rock 70. let kot sodobno, z elektroniko prepojeno, produkcijo, nekateri, tudi revija Rolling Stone, v njem vidijo novega Justina Timberlaka, ki je kot edini član skupine 'N Sync zgradil močno samostojno glasbeno in filmsko kariero. Tudi Harry pravi, da v skupini One Direction ni imel priložnosti razvijati svojega sloga, ker je bil preveč omejen z natančno določenimi okvirji sloga skupine, medtem ko je pri ustvarjanju novega gradiva našel udobje avtorske svobode. »Prej nikoli ni bilo časa, da na primer šest mesecev delaš eno skladbo, razmišljaš o njej, jo piliš, spreminjaš, živiš z njo. Zdaj sem si to lahko privoščil s celo ploščo. Predvsem sem si želel biti iskren, ker prej nisem mogel biti. Mislim, da bo marsikdo presenečen in bo težko verjel, da sem to jaz,« pravi pevec, ki je kot avtor sodeloval že pri skladbah 1D. Ploščo je snemal v Britaniji, Kaliforniji in istem jamajškem studiu kot rake in Rihanna.

Tako Harry kot Zayn sta s svojima aktualnima skladbama med najbolj vrtenimi na Radiu Salomon, slišite ju lahko tudi na lestvicah Airplay 50 (vsako soboto in nedeljo med 10h in 12h) ter Vklopovih 20 (sobota ob 18h).