malalan karmen Odkrito.si

Znan slovenski draguljar z ženo v Južno Afriko

jayme closs Svet24.si

Surovo ubil starša 13-letnice in jo nato ugrabil,...

profimedia-0347342852 Petisvet.si

V čem so nebesna znamenja močna in v čem šibka?

upokojenci, upokojenka, socialno ogroženi Svet24.si

Kdo bo vladal slovenskim upokojencem?

amanda-eller Svet24.si

Izginila je v pragozdu in preživela: dva tedna je...

timon sturbej Njena.si

Igralec Reke ljubezni bo snemal z legendarnim ...

Bojan papez kolo Njena.si

Noro: Bojan Papež s kolesom do Dubrovnika!

Trenutno se predvaja

SEAN PAUL FT. J BALVIN - CONTRA LA PARED

GRAJSKA LA HORA FELIZ

moj_svet_salomon-la_hora_feliz

Ljubljanski grad bo 23. in 24. junija gostil Latino ritme pod zvezdami. Pripravljajo pravo grajsko poletje in kar dva glasbena in plesna večera pod zvezdnim nebom in v ambientu Grajskega dvorišča.

V petek, 23.junija boste lahko ob spremljavi zasedbe Cubismo zaplesali v latino ritmih salse, rumbe in čačačaja, v soboto, 24.junija pa bo glasbeni gost Davor Radolfi. In obeh večerov se že zelo veselita tudi Ajda in Nicolle, glasova najbolj temperamentne radijske oddaje v Sloveniji, La Hora Feliz.

Ljubiteljici latinskih ritmov, plesa, hrane in kulture sta navdušeni nad trenutnim razcvetom regagetona, s katerim sta sodelavce in poslušalce okužili tako uspešno, da sta sprožili celo serijo zabav Dee Jay Time - Despacito, seveda pa reggaeton še zdaleč ni edini žanr, ob katerem se jima zazibajo boki in pete.

Z mičnima gospodičnama boste lahko na Ljubljanskem gradu tudi pokramljali in, če boste naredili dober vtis, še zaplesali. Nicolle je izkušena plesna učiteljica, Ajda pa je z njeno pomočjo tudi že dobro izpislila svoje plesne korake.