Trenutno se predvaja

VKLOPOVIH 20 - 2. DEL

GRAJSKA LA HORA FELIZ

LJ GRAD - Ples-pod-zvezdami-2015a-

Ljubljanski grad bo 23. in 24. junija gostil Latino ritme pod zvezdami. Pripravljajo pravo grajsko poletje in kar dva glasbena in plesna večera pod zvezdnim nebom in v ambientu Grajskega dvorišča.

V petek, 23.junija boste lahko ob spremljavi zasedbe Cubismo zaplesali v latino ritmih salse, rumbe in čačačaja, v soboto, 24.junija pa bo glasbeni gost Davor Radolfi. In obeh večerov se že zelo veselita tudi Ajda in Nicolle, glasova najbolj temperamentne radijske oddaje v Sloveniji, La Hora Feliz.

Ljubiteljici latinskih ritmov, plesa, hrane in kulture sta navdušeni nad trenutnim razcvetom regagetona, s katerim sta sodelavce in poslušalce okužili tako uspešno, da sta sprožili celo serijo zabav Dee Jay Time - Despacito, seveda pa reggaeton še zdaleč ni edini žanr, ob katerem se jima zazibajo boki in pete.

Z mičnima gospodičnama boste lahko na Ljubljanskem gradu tudi pokramljali in, če boste naredili dober vtis, še zaplesali. Nicolle je izkušena plesna učiteljica, Ajda pa je z njeno pomočjo tudi že dobro izpislila svoje plesne korake.