Stanislav Štuhec Svet24.si

Kam je odšel Stanislav Štuhec? Svojci ga ...

Naj blok stoji na Pavšičevi ulici Svet24.si

Foto: Ponovno izbrali najlepši blok v Ljubljani

Damjan Žugelj Necenzurirano

Slovenski Watergate: tožilstvo zahteva preiskavo ...

asta-vrecko Reporter.si

Blamaža: levičarka Asta Vrečko namesto ...

mattias skjelmose Ekipa24.si

Groza! Tresočega kolesarskega zvezdnika so komaj ...

kyle-marisa-roth Odkrito.si

Nenadna smrt znane TikTok vplivnice

elsnik Ekipa24.si

Uh, kakšne besede! Kapetan Olimpije Elšnik po ...

Trenutno se predvaja

I WANT IT THAT WAY

Noro, kot v 90ih!

Groove Coverage Live and Dj Show_Press 1

Radio Salomon, Collegium Mondial Travel in DeeJay Time bodo po noči čarovnic, ki je prinesla prvi skupni nastop Deana on the Mika in Dr. Silvana po desetletju, združili moči še na božični dan, ob kraljih domače dance scene pa bodo v Cvetličarno prileti še Groove Coverage. Bavarce smo ujeli na Kitajskem, k nam pa se vračajo na krilih nove skladbe Wake Up.

Pri nas ste bili že vsaj petkrat. Ste videli še kaj več kot letališča, hotele in klube?

Na žalost ne, drveli smo med nastopi in ni bilo nikoli časa za ogled znamenitosti ter pravo spoznavanje Slovenije. Je bila pa vedno na nastopih dobra energija in zelo smo se zabavali, tako da tudi tokrat računamo na glasen sprejem in žur do jutra.

V zadnjih letih smo malo izgubili stik z vami. Kaj smo zamudili?

Od leta 2001 nastopamo vsak vikend ... pa se tega kar ne naveličamo. Leta 2007 smo se prebili v Azijo, tudi na Kitajsko, in naša kariera se ni nikoli ustavilla. Mogoče smo naredii kak studijski premor, a smo ves čas nastopali. Vmes smo se vsi tudi poročili in imamo otroke, tako da nam res ni dolgčas. Sicer pa nas lahko spremljate preko video dnevnika na Faceooku in spleti strani.

Kako je nastopati na Kitajskem, kjer smo vas prestregli?

To je čisto drug svet. Največji šok smo doživeli, ko smo šli tja prvič. Šli smo na malo promocijsko turnejo, pa nas je že na letališču pričakala glasna množica oboževalcev in varnostniki. Šele takrat smo izvedeli, da sta prišli dve naši skladbi na vrh lestvic in da nas dobro poznajo. Kitajci obožujejo evropski plesni pop. Tako je kot v Evropi v 90. letih, ko je dance preplavil radie, s tem, da so pri njih diskoteke odprte pet do sedem dni na teden in kamorkoli greš je vedno kak divji žur.

Kako praznujete božič in novo leto?

Za novo leto nastopamo, včasih tudi na božični dan, nikoli pa na božični večer. To je dan za družino ter prijatelje in Bavarci se tega držimo dosledno.

Za ogrevanje na Božični DJT, se bo Dr. Silvano DJ Deanu v studiu pridružil v četrtek, v ponedeljek pa se boste za žur v Cvetki ogreli z megamiksom, v katerem bo zajel hite s Power Mixov in Belih albumov. Kjerkoli v živo tudi na www.radiosalomon.si.