Luka Šulić in Tamara Zagoranski 3 Odkrito.si

Obžaluje! Tega si ob rojstvu hčerke Luka Šulić...

horoskop_napoved Svet24.si

Horoskop za četrtek, 27. junija

poslanstvo Petisvet.si

Ozavestimo, zakaj smo bili poslani na Zemljo

Jago, Peter Rančigaj Svet24.si

Ganljiv zapis slovenskega policista: Bil sem ...

LPD_lezeca Svet24.si

To so novi kralji in kraljice šova Ljubezen po ...

andrej rebula Njena.si

Plesalec šova Zvezde plešejo v veselem ...

miha božič Njena.si

Miha Božič dekleta ne želi izpostavljati

Trenutno se predvaja

MARTIN GARRIX FT. MACKLEMORE & PATRICK STUMP OF FALL OUT BOY - SUMMER DAYS

DeeJay Time: ZONDERLING

zonderling

Jaap De Vries je lani v Ljubljani nastopil na Tuševem teku barv, na Kurzschlussu pa z Lost Frequencies, s katerim sta posnela hit Crazy, ki dobiva zagon tudi v programu DeeJay Time. Ko ni didžej, vodi Noisiine tri založbe. Ne naključno, druga polovica Zonderlinga je namreč Martijn Van Sonderen, član temačnega drum & bass tria iz Groningena, ki je tudi že večkrat stresel naše kraje. (foto: Žiga Intihar)

Kakšno je bilo vajino leto?

Najboljše doslej. Don Diablo je izdal EP Cluster, Remedy je izšel pri Spinninu, leto zaključuje duet Crazy. Tu so še remiksi Scared To Be Lonely (Martin Garrix in Dua Lopa), I Hear You Calling (DJ Licious), Lessons (Moguai in Younotus) in What Do U Love (Seeb), največ pa se je vrtel Domino (Oxia). Za Sama Feldta sva obdelala Sensational, nov duet z Moguaijem pa bo konec meseca izdal Oliver Heldens. Tudi nastopov je bio veliko - poleti sem jih imel 35, doma nisem bil niti en vikend.

Je kakšen res izstopal?

Vrtel sem na stadionu v Mongoliji. Zabavno je bilo tudi, ko sem povabil svoja 65 in 67-letna starša v ibiško Ushuaio in sta zadnja zapustila after. Super sta se imela.. Sta izkušena žurerja, a nista bila navdušena, ko sem začel didćejati. Upala sta, da bo to le hobi, a zdaj, po 16 letih, vidita, da je prerasel v resno delo. Sta me pa vedno podpirala in pridno zbirata objave o meni, zato je bilo super, da sem jima lahko pokazal Ibizo, kjer res vidiš kaj je ta naša kultura.

Kako ste se ujeli z Lost Freqencies?

Felixu je bila všeč najina verzija skladbe Domino in ko se je še ni dalo kupiti, je prosil za kopijo. Seveda sem mu jo z veseljem poslal in ostali smo v stikih. Potem je pisal, da mu je všeč najin zvok in nama ponudil remiks singla What Is Love. Tam nekje ob koncu leta 2016 smo se začeli meniti za sodelovanje in slabo leto kasneje smo izdali skaldbo Crazy.

Kaj je pravzaprav Zonderling? Noisa za mehkužce?

(smeh) Fantje iz Noisie od nekdaj ustvarjajo raznoliko muziko in vodijo kup stranskih projektov, delajo tudi klasično glasbo, glasbo za videigre in oglase. Martijn je vedno produciral tudi house, tako da je Zonderling nastal čisto naravno. Najin zvok je nekje med housom, melodično progresivo in trance evforijo, v njem lahko slišite zgodnjega Deadmau5a, Kaskade in Erica Prydza, Martijn pa je tudi velik fen Stephana Bodzina, kar se pokaže v bolj elektronskih produkcijah.