renata in primoz peterka 2 Odkrito.si

Pretresljiva usoda Primoža Peterke

David Beckham, Elton John Svet24.si

Vsi govorijo o tem: poglejte, kaj je po poljubu z ...

Meghan markle Svet24.si

Zdaj je jasno, kakšno je mnenje kraljeve družine...

moški, kredit, denar, kovanci, evri, depresija Svet24.si

Po tej starosti Slovenci ne bomo dobili več ...

sladoledna lučka Najstnica.si

V boj proti vnetju s sladolednimi lučkami

Lara Goršek Kos kmetija Njena.si

Lara iz Kmetije postala mamica

harry, meghan markle2 Njena.si

Razkrit resnični razlog Harryjevega joka na ...

Trenutno se predvaja

ROBIN SCHULZ & MARC SCIBILIA - UNFORGETTABLE

Ajda in Nicolle vabita na Grajski salsa festival

salomon-moj_svet-ajda_in_nicolle

Ekipa najbolj vroče latino oddaje v Sloveniji, oddaje La Hora Feliz, bo tudi letos  v poletje vstopila v stilu. Nicolle in Ajda se že pripravljata, da bosta 1. in 2. junija zaplesali na Grajskem salsa festivalu.

Junij se bo za ljubitelje temperamentnih plesnih ritmov začel z nepozabnim koncem tedna. Dvodnevni Grajski salsa festival prinaša pestro dogajanje in zanimiv plesni program – tako na Ljubljanskem gradu kot tudi pod njim, saj bo del programa potekal na ladjici na Ljubljanici. Poleg glasbe v živo, plesa in plesnih delavnic se lahko udeležite tudi »plesa na vodi«. V primeru slabega vremena bosta plesna večera pod streho, v Stanovski dvorani in Palaciju. Zabave na ladjici pa tudi dež ne bo zmotil. Petek, 1. junija – plesni večer z orkestrom Irè Oyálè Sextet 21.00–3.00: plesni večer na Grajskem dvorišču in v Palaciju Prvi večer bo v znamenju žive glasbe. Na Grajskem dvorišču bo prvič na Slovenskem nastopil latino orkester Irè Oyálè Sextet. Zabaven in energije poln plesni večer bodo v odmorih dopolnili še vodilni slovenski salsa, kizomba in bachata didžeji.

Na facebook radia Salomon poteka tudi nagradna igra v kateri lahko pridete do brezplačne vstopnice za Grajski salsa festival, ki bo zagotovo spet poskrbel za temperamentno druženje ljubiteljev latino ritmov.