zirija znan obraz 2019 Odkrito.si

Zamenjali so uveljavljene žirante oddaje Znan ...

termometer Svet24.si

So bila poletja nekoč res precej bolj mila, kot ...

lev Petisvet.si

Najbolj zanimive lastnosti ljudi, ki so rojeni v ...

kombi, blejsko jezero, vlečenje Svet24.si

VIDEO in FOTO: Nenavaden dogodek na Bledu: vozilo ...

podmornica, kim džong un Svet24.si

FOTO: »Jedrski« Kim skrbno preveril povsem novo ...

zorjan haller pereira Njena.si

Jonatan Haller zmagal v portugalskem glasbenem ...

Tjaša Železnik Njena.si

Zvezda Usodnega vina pokazala prelepo sestro

Trenutno se predvaja

NATALIJA VERBOTEN - V SRCE

DJT BACK IN TIME S COLONIO

salomon_www-djt_bit-vizual

Prva pomladanska sobota prinaša specialko za ljubitelje plesne muzike s preloma tisočletja. Dean On The Mike in Dr. Silvano DJ bosta napobudo agencije Collegium Mondial Travel in Radia Salomon združila moči v še enem žuru iz serije DeeJay Time Back In Time. Skupaj se bomo spomnili junakov Power Mixov in Belih albumov ter noči preplesanih v kultnih diskotekah, od Titanica in Eldorada do Lipe in Inboxa, z vsemi open airi in božičnimi desanti na halo Tivoli vred.

Kot je v navadi pa bosta Dean in Silvano tudi tokratno druženje zabelila s koncertom ikonične skupine, ki je pustla pečat na plesiščih v širši regiji. Ljubezen med DeeJay Timom in Colonio traja že več kot dvajset let. Trojček so leta 1998 z megahitom Sve oko mene je grijeh predstavili na drugem Belem album in trio je bil eden redkih hrvaških dance projektov, ki je bil redno prisoten v programih ekipe DeeJay Time.

Colonia je do lani nanizala trinajst albumov (več jih je izšlo tudi izven ex-YU regije) ter kar štiri zbirke hitov, med katerimi velja omeniti vsaj Za tvoje snene oči, U ritmu ljubavi, Lady Blue, Budi mi zbogom, Oduzimaš mi dah, C'est la vie, Najbolje od svega, Plamen od ljubavi, Tako sexy in Do kraja. Večini le-teh boste lahko v živo prisluhnili 23. marca na zabavi DeeJay Time Back In Time v Cvetličarni.

Več na www.facebook.com/events/377773993052176/