peter-prevc-mina-lavtizar_m24 Odkrito.si

Peter Prevc o slovesu od družine in obžalovanju

družina čebokli Svet24.si

Kako sta Nataša in Tomaž končno postala starša

Retrogradni Merkur Petisvet.si

Marsikaj se bo končalo, želje se bodo ...

družina čebokli Svet24.si

Kako sta Nataša in Tomaž končno postala starša

The Walker Brothers Svet24.si

Ta edinstveni glas je za vedno utihnil: poslovil ...

vichy bff, prijateljstvo Njena.si

Zahvali se svoji BFF in ji podari darilo!

leonida55 Njena.si

V resnici lepotica s težko preteklostjo?

Trenutno se predvaja

DAVID GUETTA FT. BEBE REXHA, J BALVIN - SAY MY NAME

DJT BACK IN TIME S COLONIO

salomon_www-djt_bit-vizual

Prva pomladanska sobota prinaša specialko za ljubitelje plesne muzike s preloma tisočletja. Dean On The Mike in Dr. Silvano DJ bosta napobudo agencije Collegium Mondial Travel in Radia Salomon združila moči v še enem žuru iz serije DeeJay Time Back In Time. Skupaj se bomo spomnili junakov Power Mixov in Belih albumov ter noči preplesanih v kultnih diskotekah, od Titanica in Eldorada do Lipe in Inboxa, z vsemi open airi in božičnimi desanti na halo Tivoli vred.

Kot je v navadi pa bosta Dean in Silvano tudi tokratno druženje zabelila s koncertom ikonične skupine, ki je pustla pečat na plesiščih v širši regiji. Ljubezen med DeeJay Timom in Colonio traja že več kot dvajset let. Trojček so leta 1998 z megahitom Sve oko mene je grijeh predstavili na drugem Belem album in trio je bil eden redkih hrvaških dance projektov, ki je bil redno prisoten v programih ekipe DeeJay Time.

Colonia je do lani nanizala trinajst albumov (več jih je izšlo tudi izven ex-YU regije) ter kar štiri zbirke hitov, med katerimi velja omeniti vsaj Za tvoje snene oči, U ritmu ljubavi, Lady Blue, Budi mi zbogom, Oduzimaš mi dah, C'est la vie, Najbolje od svega, Plamen od ljubavi, Tako sexy in Do kraja. Večini le-teh boste lahko v živo prisluhnili 23. marca na zabavi DeeJay Time Back In Time v Cvetličarni.

Več na www.facebook.com/events/377773993052176/