mlin Svet24.si

8-letnika skalpiralo na šolskem ogledu kmetije

medved, rjavi medved Svet24.si

Ministrstvo sledilo stroki: Letos bodo odstrelili ...

gašper bedenčič Necenzurirano

Tonin in Žakelj na policijo prinesla tudi ...

milan kucan sr Reporter.si

Razvnete strasti v SD: Milana Kučana razkuril ...

620-24-reli1 Ekipa24.si

Grozljivka na reliju! Vsaj sedem mrtvih, 21 ...

poroka rudi marjetka Njena.si

Marjetko in Rudija razdvojili, a sta našla pot ...

pogacar Ekipa24.si

Kocine pokonci... Poglejte, komu je Pogačar ...

Trenutno se predvaja

ALL NIGHT LONG

DJT BACK IN TIME S COLONIO

salomon_www-djt_bit-vizual

Prva pomladanska sobota prinaša specialko za ljubitelje plesne muzike s preloma tisočletja. Dean On The Mike in Dr. Silvano DJ bosta napobudo agencije Collegium Mondial Travel in Radia Salomon združila moči v še enem žuru iz serije DeeJay Time Back In Time. Skupaj se bomo spomnili junakov Power Mixov in Belih albumov ter noči preplesanih v kultnih diskotekah, od Titanica in Eldorada do Lipe in Inboxa, z vsemi open airi in božičnimi desanti na halo Tivoli vred.

Kot je v navadi pa bosta Dean in Silvano tudi tokratno druženje zabelila s koncertom ikonične skupine, ki je pustla pečat na plesiščih v širši regiji. Ljubezen med DeeJay Timom in Colonio traja že več kot dvajset let. Trojček so leta 1998 z megahitom Sve oko mene je grijeh predstavili na drugem Belem album in trio je bil eden redkih hrvaških dance projektov, ki je bil redno prisoten v programih ekipe DeeJay Time.

Colonia je do lani nanizala trinajst albumov (več jih je izšlo tudi izven ex-YU regije) ter kar štiri zbirke hitov, med katerimi velja omeniti vsaj Za tvoje snene oči, U ritmu ljubavi, Lady Blue, Budi mi zbogom, Oduzimaš mi dah, C'est la vie, Najbolje od svega, Plamen od ljubavi, Tako sexy in Do kraja. Večini le-teh boste lahko v živo prisluhnili 23. marca na zabavi DeeJay Time Back In Time v Cvetličarni.

Več na www.facebook.com/events/377773993052176/