zirija znan obraz 2019 Odkrito.si

Zamenjali so uveljavljene žirante oddaje Znan ...

termometer Svet24.si

So bila poletja nekoč res precej bolj mila, kot ...

lev Petisvet.si

Najbolj zanimive lastnosti ljudi, ki so rojeni v ...

kombi, blejsko jezero, vlečenje Svet24.si

VIDEO in FOTO: Nenavaden dogodek na Bledu: vozilo ...

podmornica, kim džong un Svet24.si

FOTO: »Jedrski« Kim skrbno preveril povsem novo ...

zorjan haller pereira Njena.si

Jonatan Haller zmagal v portugalskem glasbenem ...

Tjaša Železnik Njena.si

Zvezda Usodnega vina pokazala prelepo sestro

Trenutno se predvaja

ORTOX & SPECTRUM FT. KARYN - HOCEM VEC

ŠVEDSKA MAFIJA TUDI ZA SLOVENCE!

salomon_www-shm-novica-foto

Axwella, Steva Angella in Sebastiana Ingrosa je revija Rolling Stone pred leti krstila za rock zvezde našega časa. Trojica, ki je samostojno osvojila elektronsko sceno, se je leta 2008 združila v največji DJ-superbend, ko so štiri leta zatem napolnili 52 aren in stadionov ter prodali čez milijon vstopnic pa so na vrhuncu oznanili, da se razhajajo. Napetost med člani, ki jo je prinesel uspeh, sta zajeta tudi v dva dokumentarca, a kot kaže je vse pozabljeno, saj se Swedish House Mafia marca vrača z zaenkrat manj kot ducat nastopi, eno redkih mest, ki ga bodo obiskali pa bo tudi Split. 12. julija prihajajo na festival Ultra Europe, že doslej daleč največji jadranski glasbeni spetakel, ki pa bo s sedmo izdajo stopil še korak naprej.

ULTRA NA RADIU SALOMON

Radio Salomon je uradni partner festivalov Ultra v Sloveniji – vsak ponedeljek ob 23h lahko na FM frekvencah in tudi preko spleta prisluhnete oddaji UMF Radio, v sklopu Salomon kluba gosti tudi šove drugih DJ-mojstrov, ki nastopajo na Ultrinih dogodkih po vsem svetu (Protocol with Nicy Romero - torek ob 1h, Identity with Sander van Doorn - torek ob 2h, ASOT with Armin Van Buuren - torek ob 23h, Jacked Radio by Afrojack – četrtek ob 23h, Tiesto's Club Life – petek ob polnoči ...).

Mimogrede, tudi Slovencem bodo na voljo cenejše karte iz regionalnega paketa za Utro Europe, ki gre v prodajo 1. marca, pozno spomladi pa boste lahko nekaj vstopnic za glavni del festivala v Splitu ujeli tudi v nagradni igri na Radiu Salomon.