Luka Šulić in Tamara Zagoranski 3 Odkrito.si

Obžaluje! Tega si ob rojstvu hčerke Luka Šulić...

horoskop_napoved Svet24.si

Horoskop za četrtek, 27. junija

Zapestnica ljubezni Petisvet.si

Rožnati kremen nam v življenje lahko prikliče ...

Jago, Peter Rančigaj Svet24.si

Ganljiv zapis slovenskega policista: Bil sem ...

LPD_lezeca Svet24.si

To so novi kralji in kraljice šova Ljubezen po ...

andrej rebula Njena.si

Plesalec šova Zvezde plešejo v veselem ...

miha božič Njena.si

Miha Božič dekleta ne želi izpostavljati

Trenutno se predvaja

VAN HALEN - JUMP (ARMIN VAN BUUREN REMIX)

25 let skupine Kingston: Po ogrevanju DJ Boba še žur s Scooterjem

Dare Kaurič – Kingston

Ena najbolj plodnih in priljubljenih domačih pop skupin, ki je zaznamovala glasbeno sceno po osamosvojitvi, praznuje 25-letnico delovanja. Skladba, po kateri so poimenovali jubilejno turnejo, Cela ulica nori, je štiri leta mlajša, a vsekakor boljši izbor za celoletno proslavljanje, kot Ko bo padal dež, s katero so se prebili v prvo ligo. Idrijski matadorji bodo obletnico slavili z vsaj 25 koncerti, na katerih bodo igrali svoje največje hite, 30. oktobra pa bodo v Stožicah na spektaklu DeeJay Time Back In Time z junaki 90. in 00. let zaigrali tudi z razvpito nemško atrakcijo Scooter. Če se vam zdi nenavadno, da boso Kingstoni nastopili s HP Baxxterjem in pribočniki, velja spomniti, da to ne bodo prve velike zvezde svetovne dance scene, s katerimi si bodo delili oder: že sredi 90. let, na njegovem vrhuncu, so ogrevali šov DJ Boba v Ljubljani. In ko ga že omenjamo: tudi DJ Bobo je še zelo živahen – s svojim plesno-glasbenim šovom trenutno polni največje koncertne arene po nemško govorečih deželah.

svet24-kingston-foto1.jpg
Foto 1
arhiv Kingston
Kingston proslavljajo 25 let v vrhu slovenske pop scene, v tem času pa so ohranili ljubezen do reggaeja in tresli odre tudi z največjimi mojstri plesne muzike.

svet24-kingston-foto2.jpg
Foto 2
arhiv Scooter
Idrijski matadorji, ki so pred leti že ogrevali nastop DJ Boba, bodo oktobra nastopili v Stožicah z legendarnim Scooterjem.

foto: arhiva skupin Kingston in Scooter