golavšek novak Odkrito.si

Partner znane Slovenke nepričakovano do bajnega ...

horoskop, nebesna, znamenja, astrologija Svet24.si

Horoskop za četrtek, 18. aprila

barve Petisvet.si

Bolj ko določeno barvo sovražimo, več je bo ...

madeira, avtobusna nesreča2 Svet24.si

FOTO: Avtobus s turisti zdrsnil s ceste in pristal...

mya-lecia naylor Svet24.si

Šok! Umrla je 16-letna televizijska zvezdnica

Jan Plestenjak (3) Njena.si

Nina Pušlar je tako zavrnila Plestenjaka

saška omeragić Njena.si

Grenka resnica o Saški iz Ljubezni po domače

Trenutno se predvaja

ZAN SERCIC - SMISEL ZIVLJENJA

25 let skupine Kingston: Po ogrevanju DJ Boba še žur s Scooterjem

Dare Kaurič – Kingston

Ena najbolj plodnih in priljubljenih domačih pop skupin, ki je zaznamovala glasbeno sceno po osamosvojitvi, praznuje 25-letnico delovanja. Skladba, po kateri so poimenovali jubilejno turnejo, Cela ulica nori, je štiri leta mlajša, a vsekakor boljši izbor za celoletno proslavljanje, kot Ko bo padal dež, s katero so se prebili v prvo ligo. Idrijski matadorji bodo obletnico slavili z vsaj 25 koncerti, na katerih bodo igrali svoje največje hite, 30. oktobra pa bodo v Stožicah na spektaklu DeeJay Time Back In Time z junaki 90. in 00. let zaigrali tudi z razvpito nemško atrakcijo Scooter. Če se vam zdi nenavadno, da boso Kingstoni nastopili s HP Baxxterjem in pribočniki, velja spomniti, da to ne bodo prve velike zvezde svetovne dance scene, s katerimi si bodo delili oder: že sredi 90. let, na njegovem vrhuncu, so ogrevali šov DJ Boba v Ljubljani. In ko ga že omenjamo: tudi DJ Bobo je še zelo živahen – s svojim plesno-glasbenim šovom trenutno polni največje koncertne arene po nemško govorečih deželah.

svet24-kingston-foto1.jpg
Foto 1
arhiv Kingston
Kingston proslavljajo 25 let v vrhu slovenske pop scene, v tem času pa so ohranili ljubezen do reggaeja in tresli odre tudi z največjimi mojstri plesne muzike.

svet24-kingston-foto2.jpg
Foto 2
arhiv Scooter
Idrijski matadorji, ki so pred leti že ogrevali nastop DJ Boba, bodo oktobra nastopili v Stožicah z legendarnim Scooterjem.

foto: arhiva skupin Kingston in Scooter