klemen boštjančič Svet24.si

Svoboda ima še tretjega podpredsednika, nimajo pa...

433132554_2134136413613298_5685619191041566114_n Svet24.si

Policija prekinila iskanje male Danke v Banjskem ...

1663812312-036mv Necenzurirano

Kakšna stavka? Največja zasebna klinika podira ...

janez janša, shod Reporter.si

Kdo ima koga za norca? Janša, večkrat v ...

ronaldo 33 Ekipa24.si

Joj, kaj je naredil Ronaldu! To je predrznež, ki ...

pakiranje Njena.si

Celotnega pakiranja in selitve v oddaji ne vidite

vinicius Ekipa24.si

Zvezdnik Reala in Brazilije se je zlomil pred ...

Trenutno se predvaja

LOCKED OUT OF HEAVEN

GOOD VIBE na radiu Salomon

Good vibe 1

Good vibe je mlada ekipa z veliko vizijo, ki nas je na radiu Salomon tako navdušila, da smo jo povabili v oddajo Deejaytime na radio Salomon.Mlada ekipa, polna entuziazma je v oddaji predstavila svojo vizijo, namen in podjetniško idejo, ki jo tudi uspešno uresničujejo.

Good vibe je ideja o novem načinu trajnostne mobilnosti, ki je ekipo tako navdušila, da so zavihali rokave in začeli ustvarjati novo prihodnost. Verjamejo, da bo čisto vsak, ki si bo najel električni motor, užival maksimalno, saj je konec koncev to tudi njihov namen. Good vibe ponuja namreč udobno in predvsem nepozabno vožnjo z električnimi motorji po Ljubljani. Prednost njihovih motorjev je, da ne potrebujete vozniškega dovoljenja, saj so omejeni na 25km/h in vožnja je omogočena po kolesarskih stezah.

Vsakemu obiskovalcu priporočajo vožnjo z električnim motorjev, saj je vožnja povsem preprosta in atraktivna. Z njimi lahko odkrijete najbolj zanimive kotičke naše prestolnice, izognite se nepotrebni gneči, ne izgubljajte časa z iskanjem parkirišč, ter preprosto uživajte v vožnji.Njihov moto je ''Uživajmo življenje z vetrom v laseh''!

Good vibe 2.jpg
Good vibe
Radio Salomon

V četrtek, 11.4.2019 so tudi uspešno izvedli otvoritev lokacije na Križevniški ulici 5 v Ljubljani, kjer lahko po novem najamete svoj električni motor. Ponujajo tudi ugodne cene najema in pravo dogodivščino odkrivanja Ljubljane na drugačen način.

Rezervirajte si svojega na http://goodvibeteam.com/.

Good vibe 3.jpg
Good vibe
Radio Salomon