volilni-kongres, Matjaž Han Svet24.si

Hanu zaenkrat ni uspelo ustaviti padanja podpore ...

kresovanje, križe 2023 Svet24.si

Bo vreme zdržalo do kresovanja?

1683742182-dsc7277-01-1683742078866 Necenzurirano

Šest ustavnih sodnikov razkrilo dodatne ...

bogovic tomc zver Reporter.si

Skrivajo premoženje: razkrivamo nepremičnine, ki...

soudani hilal gw Ekipa24.si

Ojoj! Kaj je zgrešil veliki zvezdnik Maribora, ...

Resno? Je on tisti, zaradi katerega bo planet uničen? Odkrito.si

Nas bo Elon Musk pokončal?

doncic Ekipa24.si

Bo igral? Navijači Dallasa v skrbeh zaradi ...

Trenutno se predvaja

CONTIGO

Podjetje Ekosen se je udeležilo prestižnega dogodka Real Expo 2023

Ekosen, Real Expo 2023

Miklavž na Dravskem polju, 27. julij 2023 – Podjetje Ekosen se je udeležilo prestižnega dogodka Real Expo 2023, ki je potekal v Sarajevu od 18. do 20. julija. Ekosen je bil ponosen partner dogodka, ki je privabil svetovne velikane iz različnih industrij. Na dogodku je direktor podjetja, gospod Aleš Babič, uspešno vzpostavljal vezi s prepoznavnimi podjetji, med katerimi sta izstopali Emirates in Porsche, prav tako partnerja dogodka.

Ekosen, Real Expo 2023
Direktor Ekosena Aleš Babič je Real Expo Sarajevo 2023 odprl ob njegovem ustanovitelju Mohammedu Sherbiju in premieru Kantona Sarajevo Nihadu Uku
Ekosen

Real Expo 2023 je predstavljal izjemno priložnost za srečanje in povezovanje podjetij iz vsega sveta. Ekosen je z navdušenjem predstavil svoje inovativne rešitve na področju IR-ogrevanja. Gospod Aleš Babič je z izjemno karizmo in strokovnostjo predstavil številnim povabljencem prednosti IR-ogrevanja v različnih okoljih, kot so domovi, poslovni prostori, investicijski objekti ali velike delovne hale.

Ekosen, Real Expo 2023
Direktor Ekosena Aleš Babič je predstavil prednosti IR-ogrevanja
Ekosen

"Sodelovanje na Real Expo 2023 nam je omogočilo, da smo se povezali s ključnimi igralci v svetu podjetništva," je povedal gospod Babič. "Naše inovativne rešitve na področju IR-ogrevanja so naletele na izjemno zanimanje, saj predstavlja učinkovito, ekonomično in okolju prijazno alternativo tradicionalnim načinom ogrevanja. Hkrati pa nam je obisk sejma omogočil, da smo se seznanili z inovacijami ostalih udeležencev, kar nam je prineslo nov navdih za prihodnje projekte. "

Ekosen, Real Expo 2023
Ekosenov razstavni prostor na mednarodnem sejmu Real Expo 2023 v Sarajevu
Ekosen

Ekosen je v ospredje postavil svojo zavezanost k trajnostni prihodnosti in iskanju inovativnih rešitev za učinkovito rabo energije. Njihova tehnologija IR-ogrevanja je osredotočena na zagotavljanje optimalne temperature v različnih tipih objektov, hkrati pa zmanjšuje porabo energije in s tem pripomore k zmanjšanju ogljičnega odtisa.