nova zemlja Svet24.si

Tedenski horoskop: Zdi se, da je svet okoli nas na...

najden-predmet Svet24.si

Ste izgubili skiro ali motoristični kovček?

1715284723-172a1604-1715284697347 Necenzurirano

SD želeli rubiti vilo na Levstikovi. Han: ...

ana-petrič Reporter.si

Slovenka leta odpuščena: vrata ji je pokazala ...

luka doncic oklahoma dallas pm Ekipa24.si

Noro! Dončić in Dallas sta po tem izjemnem ...

poroka-na-prvi-pogled Njena.si

Olga: Miha si je dovolil to, česar si ne bi smel ...

doncic Ekipa24.si

Nastavite budilke: jasno je, kdaj bo Dallas igral ...

Trenutno se predvaja

RASPUTIN

Biljardna hiša Ljubljana – tudi kadilcem prijazen lokal!

Biljard1

Nič se ne prileže bolje kot dobra igra biljarda. Ko vzamete v roke palico in silovito razbijete kugle na način, da lahko občutite, kako se je ves stres odbil od vas. V Biljardni hiši Ljubljana se lahko zabavate s prijatelji, uživate dolgo v noč in če ste kadilec ali kadilka, tudi to ni problem, saj imajo največjo kadilnico v Sloveniji.

kadilnica2.jpg

Biljardna Hiša Ljubljana ponuja možnost igranja biljarda na osmih kvalitetnih in vzdrževanih biljardnih mizah velikosti 9 čevljev znamke Buffalo Professional, ki so narejene po standardih EPBF. Prav tako so skrbno vzdrževani ostali biljardni rekviziti - palice, krogle, krede. Zagotovljeni so tudi vsi dodatni pogoji za sproščeno in zabavno igro biljarda – osvetlitev, glasba, ambient in ponudba na šanku.

Biljard2.jpg

Biljardna Hiša Ljubljana je opremljena z največjo kadilnico v Sloveniji, ki je zgrajena po Pravilniku o pogojih, ki jih mora izpolnjevati kadilnica v skladu z Zakonom o omejevanju uporabe tobačnih izdelkov. Kadilnca meri 75m2 in vsebuje zadostno prezračevanje, da lahko istočasno kadi do 33 ljudi. Vsebuje 25 miz - 75 sedežev, ozvočenje – glasba, plazma tv in brezplačni wireless internet.

vrtmaj2.jpg

Prijeten ambient v Biljardni Hiši Ljubljana zagotavlja skoraj v celoti lesena izgradnja, mehka osvetlitev, kvaliteten program rock glasbe in prijazno osebje.