zdravnik Svet24.si

V Sloveniji kronično primanjkuje družinskih ...

traktor Svet24.si

Tatvina traktorja - pozor, pomagajte najti tatu

robert fico Necenzurirano

Slovaški atentat in Slovenija: nasilje se vedno ...

janez-janša-sds-nov-konferenca Reporter.si

Janšev strel v koleno? Zaradi SLS lahko ostane ...

luka doncic oklahoma dallas pm Ekipa24.si

Noro! Dončić in Dallas sta po tem izjemnem ...

skrito-v-raju Njena.si

Skrito v raju: Življenje spremenilo Saško in ...

doncic Ekipa24.si

Nastavite budilke: jasno je, kdaj bo Dallas igral ...

Trenutno se predvaja

ALWAYS ON THE RUN

GRAJSKA LA HORA FELIZ

moj_svet_salomon-la_hora_feliz

Ljubljanski grad bo 23. in 24. junija gostil Latino ritme pod zvezdami. Pripravljajo pravo grajsko poletje in kar dva glasbena in plesna večera pod zvezdnim nebom in v ambientu Grajskega dvorišča.

V petek, 23.junija boste lahko ob spremljavi zasedbe Cubismo zaplesali v latino ritmih salse, rumbe in čačačaja, v soboto, 24.junija pa bo glasbeni gost Davor Radolfi. In obeh večerov se že zelo veselita tudi Ajda in Nicolle, glasova najbolj temperamentne radijske oddaje v Sloveniji, La Hora Feliz.

Ljubiteljici latinskih ritmov, plesa, hrane in kulture sta navdušeni nad trenutnim razcvetom regagetona, s katerim sta sodelavce in poslušalce okužili tako uspešno, da sta sprožili celo serijo zabav Dee Jay Time - Despacito, seveda pa reggaeton še zdaleč ni edini žanr, ob katerem se jima zazibajo boki in pete.

Z mičnima gospodičnama boste lahko na Ljubljanskem gradu tudi pokramljali in, če boste naredili dober vtis, še zaplesali. Nicolle je izkušena plesna učiteljica, Ajda pa je z njeno pomočjo tudi že dobro izpislila svoje plesne korake.