sekolar, mizna krožna žaga Svet24.si

Zaradi nove omrežnine gospodarstvo na okope, ...

traktor Svet24.si

Tatvina traktorja - pozor, pomagajte najti tatu

1715949373-dsc06037-1715949336712 Necenzurirano

"Ne morem izključiti, da so na uradu vzporedno ...

jure bracko evita hanzic zvezdana lubej mediaspeed Reporter.si

Pravnomočno poražena NKBM: šlo je za tipično ...

aretacija Ekipa24.si

Vklenjen v lisice! Policija po prometni nesreči ...

Kate se je odločila, da bo okrevala na res rajskem otoku Odkrito.si

Kate Middleton - okreva "skrita v raju!"

luka doncic pljunil Ekipa24.si

Kaj? Luka Dončić je v neposrednem prenosu med ...

Trenutno se predvaja

MUSICA (RADIO EDIT)

UJEMI KARTE ZA MTV SUMMERBLAST

170825-mtv_summerblast-vizual

Poreč bo 25. in 26. avgusta gostil zadnji veliki jadranski festival poletnih počitnic, vstopnice zanj pa lahko v teh dneh ujamete ob poslušanju Radia Salomon in na Facebook profilu www.facebook.com/radiosalomon

MTV SummerBlast bodo razgibali mojstri, kot so bivša kralja lestvice Top 100 DJs, Dimitri Vegas & Like Mike, vrhunski otoški hišnik Duke Dumont, prvak britanske urbane scene in sodelavec Swedish House Mafie, Tinie Tempah, pa Oliver Heldens, kolektiv Far East Movement, hitoidni švedski duo Galantis, Jonas Blue, Mike Perry ... največja zgodba pa je že desetletje težko pričakovana koncertna vrnitev Willa Smitha.

GLASBENI, TV IN FILMSKI IKONI

Zvezdniški igralec in ikonični hip hop didžej iz Phillyja sta nazadnje skupaj nastopila leta 2005, dvakratna grammyjevca in junaka serije Princ z Bel-Aira poznate po naslovni temi serije, hitih Summertime (grammy), Boom Shake The Room in Girls Ain't Notthing But Trouble, sploh prvega grammyja za rap izvedbo sta pobrala s Parents Just Don't Understand, Will pa je še dva pospravil z Men in Black in Gettin' Jiggy Wit It. Jazzy je bil močno vpet tudi v njegovo solistično kariero, kot producent pa je sodeloval tudi z Eminemom, The Roots in Jewel. Will je tudi eden največjih igralcev svoje generacije in eden poslovno najbolj donosnih zvezdnikov na planetu, mož Jade Pinkett, negov sin Jaden pa ima glavno vlogo v novem filmu Mitje Okorna.

Will Smith & DJ Jazzy Jeff vabita v Poreč (video)

https://www.facebook.com/92304305160/videos/10158434380035161/