polna luna Dobra karma

Pred polno luno in luninim mrkom nam bo marsikaj ...

HUAWEI_P40_0021 Svet24.si

Pet razlogov, zakaj izbrati Huawei P40 lite

violeta tomic bobo Svet24.si

Tomičeva pri kriminalistih: To je ista pisava kot...

zaščitna maska, park, dunaj, starejši moški Svet24.si

To so primeri, v katerih zaščitne maske ostajajo...

vila boštjan Necenzurirano

Obtoženi v aferi TEŠ6 skrili vile pred državo

jelena karleuša Odkrito.si

Ljubil naj bi jo znan turški igralec!

Patricija Lovenjak (1) Njena.si

Ljubezen po domače: Patricija povsem drugačna

Trenutno se predvaja

DJT BACK IN TIME S COLONIO

salomon_www-djt_bit-vizual

Prva pomladanska sobota prinaša specialko za ljubitelje plesne muzike s preloma tisočletja. Dean On The Mike in Dr. Silvano DJ bosta napobudo agencije Collegium Mondial Travel in Radia Salomon združila moči v še enem žuru iz serije DeeJay Time Back In Time. Skupaj se bomo spomnili junakov Power Mixov in Belih albumov ter noči preplesanih v kultnih diskotekah, od Titanica in Eldorada do Lipe in Inboxa, z vsemi open airi in božičnimi desanti na halo Tivoli vred.

Kot je v navadi pa bosta Dean in Silvano tudi tokratno druženje zabelila s koncertom ikonične skupine, ki je pustla pečat na plesiščih v širši regiji. Ljubezen med DeeJay Timom in Colonio traja že več kot dvajset let. Trojček so leta 1998 z megahitom Sve oko mene je grijeh predstavili na drugem Belem album in trio je bil eden redkih hrvaških dance projektov, ki je bil redno prisoten v programih ekipe DeeJay Time.

Colonia je do lani nanizala trinajst albumov (več jih je izšlo tudi izven ex-YU regije) ter kar štiri zbirke hitov, med katerimi velja omeniti vsaj Za tvoje snene oči, U ritmu ljubavi, Lady Blue, Budi mi zbogom, Oduzimaš mi dah, C'est la vie, Najbolje od svega, Plamen od ljubavi, Tako sexy in Do kraja. Večini le-teh boste lahko v živo prisluhnili 23. marca na zabavi DeeJay Time Back In Time v Cvetličarni.

Več na www.facebook.com/events/377773993052176/