Naj blok stoji na Pavšičevi ulici Svet24.si

Foto: Ponovno izbrali najlepši blok v Ljubljani

Srbski igralec Sergej Trifunović Svet24.si

Igralec Sergej Trifunović ponovno v primežu ...

Damjan Žugelj Necenzurirano

Slovenski Watergate: tožilstvo zahteva preiskavo ...

asta-vrecko Reporter.si

Blamaža: levičarka Asta Vrečko namesto ...

rudiger Ekipa24.si

Genialno! Rüdiger vratarju Reala pomagal pred ...

femme-fatale, femme-fatale-2023 Njena.si

Skrito v raju: Igralka blestela na fotografiranju ...

Luka Dončić Ekipa24.si

Dončič je kralj! Vsi se posebej pripravljajo na ...

Trenutno se predvaja

HEAD DOWN

ŠVEDSKA MAFIJA TUDI ZA SLOVENCE!

salomon_www-shm-novica-foto

Axwella, Steva Angella in Sebastiana Ingrosa je revija Rolling Stone pred leti krstila za rock zvezde našega časa. Trojica, ki je samostojno osvojila elektronsko sceno, se je leta 2008 združila v največji DJ-superbend, ko so štiri leta zatem napolnili 52 aren in stadionov ter prodali čez milijon vstopnic pa so na vrhuncu oznanili, da se razhajajo. Napetost med člani, ki jo je prinesel uspeh, sta zajeta tudi v dva dokumentarca, a kot kaže je vse pozabljeno, saj se Swedish House Mafia marca vrača z zaenkrat manj kot ducat nastopi, eno redkih mest, ki ga bodo obiskali pa bo tudi Split. 12. julija prihajajo na festival Ultra Europe, že doslej daleč največji jadranski glasbeni spetakel, ki pa bo s sedmo izdajo stopil še korak naprej.

ULTRA NA RADIU SALOMON

Radio Salomon je uradni partner festivalov Ultra v Sloveniji – vsak ponedeljek ob 23h lahko na FM frekvencah in tudi preko spleta prisluhnete oddaji UMF Radio, v sklopu Salomon kluba gosti tudi šove drugih DJ-mojstrov, ki nastopajo na Ultrinih dogodkih po vsem svetu (Protocol with Nicy Romero - torek ob 1h, Identity with Sander van Doorn - torek ob 2h, ASOT with Armin Van Buuren - torek ob 23h, Jacked Radio by Afrojack – četrtek ob 23h, Tiesto's Club Life – petek ob polnoči ...).

Mimogrede, tudi Slovencem bodo na voljo cenejše karte iz regionalnega paketa za Utro Europe, ki gre v prodajo 1. marca, pozno spomladi pa boste lahko nekaj vstopnic za glavni del festivala v Splitu ujeli tudi v nagradni igri na Radiu Salomon.