polna luna Dobra karma

Pred polno luno in luninim mrkom nam bo marsikaj ...

HUAWEI_P40_0021 Svet24.si

Pet razlogov, zakaj izbrati Huawei P40 lite

violeta tomic bobo Svet24.si

Tomičeva pri kriminalistih: To je ista pisava kot...

zaščitna maska, park, dunaj, starejši moški Svet24.si

To so primeri, v katerih zaščitne maske ostajajo...

vila boštjan Necenzurirano

Obtoženi v aferi TEŠ6 skrili vile pred državo

jelena karleuša Odkrito.si

Ljubil naj bi jo znan turški igralec!

Patricija Lovenjak (1) Njena.si

Ljubezen po domače: Patricija povsem drugačna

Trenutno se predvaja

25 let skupine Kingston: Po ogrevanju DJ Boba še žur s Scooterjem

Dare Kaurič – Kingston

Ena najbolj plodnih in priljubljenih domačih pop skupin, ki je zaznamovala glasbeno sceno po osamosvojitvi, praznuje 25-letnico delovanja. Skladba, po kateri so poimenovali jubilejno turnejo, Cela ulica nori, je štiri leta mlajša, a vsekakor boljši izbor za celoletno proslavljanje, kot Ko bo padal dež, s katero so se prebili v prvo ligo. Idrijski matadorji bodo obletnico slavili z vsaj 25 koncerti, na katerih bodo igrali svoje največje hite, 30. oktobra pa bodo v Stožicah na spektaklu DeeJay Time Back In Time z junaki 90. in 00. let zaigrali tudi z razvpito nemško atrakcijo Scooter. Če se vam zdi nenavadno, da boso Kingstoni nastopili s HP Baxxterjem in pribočniki, velja spomniti, da to ne bodo prve velike zvezde svetovne dance scene, s katerimi si bodo delili oder: že sredi 90. let, na njegovem vrhuncu, so ogrevali šov DJ Boba v Ljubljani. In ko ga že omenjamo: tudi DJ Bobo je še zelo živahen – s svojim plesno-glasbenim šovom trenutno polni največje koncertne arene po nemško govorečih deželah.

svet24-kingston-foto1.jpg
Foto 1
arhiv Kingston
Kingston proslavljajo 25 let v vrhu slovenske pop scene, v tem času pa so ohranili ljubezen do reggaeja in tresli odre tudi z največjimi mojstri plesne muzike.

svet24-kingston-foto2.jpg
Foto 2
arhiv Scooter
Idrijski matadorji, ki so pred leti že ogrevali nastop DJ Boba, bodo oktobra nastopili v Stožicah z legendarnim Scooterjem.

foto: arhiva skupin Kingston in Scooter