polna luna Dobra karma

Pred polno luno in luninim mrkom nam bo marsikaj ...

HUAWEI_P40_0021 Svet24.si

Pet razlogov, zakaj izbrati Huawei P40 lite

violeta tomic bobo Svet24.si

Tomičeva pri kriminalistih: To je ista pisava kot...

zaščitna maska, park, dunaj, starejši moški Svet24.si

To so primeri, v katerih zaščitne maske ostajajo...

vila boštjan Necenzurirano

Obtoženi v aferi TEŠ6 skrili vile pred državo

jelena karleuša Odkrito.si

Ljubil naj bi jo znan turški igralec!

Patricija Lovenjak (1) Njena.si

Ljubezen po domače: Patricija povsem drugačna

Trenutno se predvaja

V Slovenijo prihajajo: SCOOTER!

svet24-kingston-foto2

Še pomnite največjih in najglasnejših zabav, ki jih je prirejala originalna ekipa DeeJayTime? Polne Hale Tivoli, ki je vzklikala ''ROKO V OGENJ DAM ZA DEEJAY TIME'' in prepevala največje uspešnice 90-ih? Ste bili med njimi tudi vi? 

Potem ne zamudite edine priložnosti, da se vrnete v najlepši čas 90-ih in se jim pridružite na največjem DEEJAY TIME BACK IN TIME dogodku doslej!

Na največji oder v Sloveniji bo po več kot 20-ih letih znova stopila originalna ekipa - Dean On The Mike, Dr Silvano DJ, DJ Andy in DJ Jure. ''Naša letošnja zabava v Stožicah, s katero se poklanjamo 90-im letom in prelomu tisočletja, bo nekaj posebnega. Bo zahvala vsem tistim poslušalcem in obiskovalcem, ki nas spremljajo že 26 let. To je bilo prelepih 26 let povezanosti in posebnih trenutkov,'' poudari Dean in doda, da se jim bodo 30. oktobra 2019 v ljubljanski Areni Stožice, na odru V ŽIVO pridružila tudi največja imena tistega časa. 

''Are you ready for the sound of Scooter?''

Med njimi bo tudi zasedba, ki velja za sinonim prave žurke - SCOOTER, ki k nam prihaja po več kot 25-ih letih. S svojimi ikoničnimi in legendarnimi uspešnicami Hyper, Hyper, Maria (I Like It Loud), How Much Is The Fish, Nessaja in še mnogimi drugimi nas bodo navduševali več kot dve uri. 

Kaj vas čaka lahko preverite v spodnji video vsebini >>>

Poleg tujih zvezdnikov pa se bodo originalni zasedbi Dee Jay Time, ki bo v popolni postavi na odru stala po več kot 20-ih letih, pridružila tudi največja imena slovenske in hrvaške glasbe, ki so zaznamovala tisti čas.

Prihajajo Jan Plestenjak s svojimi uspešnicami Amore mio in Tvoj song, Miran Rudan z legendarno Laure ni več, Mambo Kings s svojimi Palme in valovi ter Preveč je lepih deklet, 4FUN s Kraljico noči in Ne laži mi, Kingston s svojimi Cela ulica nori in Ko bo padal dež, Colonia z legendarno Za tvoje snene oči, Flirrt z uspešnico Romeo in Julija, Karma s svojo uspešnico Sedam dana, Dadi daz z legendarno Kalimero, Anja Rupel s svojo Odšla bom še to noč in še mnoge druge legendarne uspešnice tistega časa.

UNTOLD2016_0805_215709-3129_CTL.jpg
V Slovenijo prihaja legendarni SCOOTER!
Scooter

''Pridružila so se nam vsa tista imena, s katerimi smo v 90-ih in ob prelomu tisočletja ustvarjali nepozabne trenutke in to, da bomo znova zažurali skupaj je en velik privilegij. Obiskovalci pa bodo zagotovo prišli na svoj račun, saj ne bodo pogrešali ničesar, na nobeno pesem ne bomo pozabili,'' poudarja Dean, ki pravi, da bi zasedba lahko povabila še koga, saj presenečenj nikoli ni dovolj. 

Najcenejše vstopnice nevzdržno pohajajo, zato si svojo zagotovite zdaj!

Vstopnice po NAJNIŽJIH cenah so ŽE V PRODAJI, in sicer na prodajnih mestih Eventim, bencinskih servisih Petrol in poslovalnicah Pošte Slovenije.

FB_828x315.jpg