Stanislav Štuhec Svet24.si

Kam je odšel Stanislav Štuhec? Svojci ga ...

Naj blok stoji na Pavšičevi ulici Svet24.si

Foto: Ponovno izbrali najlepši blok v Ljubljani

Damjan Žugelj Necenzurirano

Slovenski Watergate: tožilstvo zahteva preiskavo ...

asta-vrecko Reporter.si

Blamaža: levičarka Asta Vrečko namesto ...

rudiger Ekipa24.si

Genialno! Rüdiger vratarju Reala pomagal pred ...

kyle-marisa-roth Odkrito.si

Nenadna smrt znane TikTok vplivnice

Luka Dončić Ekipa24.si

Dončič je kralj! Vsi se posebej pripravljajo na ...

Trenutno se predvaja

IF YOU LOVE ME

MIGIMIGI DAN: športno obarvan dan, ki vas bo navdušil!

IMG_2019-206

Lani smo migali s simpatično Indiro Ekić, Maticem Kolencem, nasmejano Patricio Pangeršič, glasno Natašo Gorenc, zabavnim Chorcypom in še mnogimi drugimi, s katerimi smo na noge dvignili cel Arboretum in se družili, zabavali, slikali, smejali … na koncu pa ugotovili, da to noro druženje preprosto moramo ponoviti!

Zato se najboljša ekipa športnih strokovnjakov tudi letos vrača v idilični park, kjer bodo poskrbeli za odlično energijo, obilico dobre volje in miganja.

V soboto, 21. septembra 2019, nas v Arboretumu Volčji Potok od 11. ure dalje, čaka več kot 25 športnih vadb, delavnic in predavanj na enem mestu. Zagotovo se boste dodobra razmigali in izvedeli vse o zdravem načinu življenja, pravilnem izvajanju vaj, motivaciji in še marsikatero drugo zanimivost.

Migali boste lahko z ekipo iz oddaje The Biggest Loser Slovenija - Natašo Gorenc, Indiro Ekić in Maticem Kolencem, z nami pa bodo tudi Denis Porčič – Chorchyp, Patricia Pangeršič, Ana Kersnik Žvab, Urška Rihter, Tinkara Končar, Sebastjan Simler, Manja Zadel in Jasmina Hafner, Manca Šepetavc, ekipa 4P fitnesa - Maja Dobnikar, Tamara Smonker, Iva Jurov, Nik Žlak, Robert Rus, Viktorija Manzinni, Anže Spreizer in Anja Šivic ter ekipa BODIFIT fitnesa - Irena Skuk, Asja Pajk, Gregor Stele in Katja Frol Štefan.

Predavali pa bodo tudi Mario Sambolec z ekipo dr.Feelgood, Klemen Maček, Petra Ugrin Parovel in še mnoga druga znana imena, med katerimi bodo tudi Migimigi ambasadorji – energični Trkaj, aktualna miss športa Dora Markun in še mnogi drugi.

Tega preprosto ne smete zamuditi, zato svojo prijavo oddajte na www.migimigidan.si in si zagotovite poseben popust na ceno vstopnice v Arboretum Volčji Potok. Cena bo znašala največ 6 evrov, aktivnosti dogodka pa so popolnoma brezplačne!

migimigi.jpg
Kako smo se imeli lani lahko preverite tudi v spodnji fotogaleriji >>>