Screenshot_2 Svet24.si

Umrl je Božidar Lapaine, hrvaški oblikovalec ...

fantka Svet24.si

Drobna zadovoljstva vodijo v prostor neskončnih ...

1663812312-036mv Necenzurirano

Kakšna stavka? Največja zasebna klinika podira ...

janez janša, shod Reporter.si

Kdo ima koga za norca? Janša, večkrat v ...

slovenija odbojka najdic planinsec af Ekipa24.si

Kaj se dogaja v slovenski reprezentanci?! Novi ...

Ena zadnjih fotografij kralja Karla III., na njegovem obrazu je videti žalost in trpljenje Odkrito.si

Razpad monarhije? Veriga sramotnih neresnic

ronaldo sesko lv Ekipa24.si

Srbi zaradi Slovenije že trepetajo pred evropskim...

Trenutno se predvaja

BLURRED LINES

NAJCENEJŠE vstopnice SAMO še 2 DNI!

FB_1042x546_naj

Radio Salomon in Dee Jay Time vas vračata v najlepše čase.

Samo za en večer - predvečer noči čarovnic - se bomo v Stožicah vrnili v 90-ta in prelom tisočletja. To so bili časi največjih, naglasnejših in najbolj norih zabav, letos pa vas čaka priložnost, da jih znova občutite. Z nami bo po več kot 25-ih letih originalna Deejay Time ekipa (Dean On The Mike, Dr Silvano DJ, DJ Andy in DJ Jure) in največje zvezde tistega časa - nekateri pa se bodo združili samo tisti večer. 

To so bili časi največjih, naglasnejših in najbolj norih zabav, letos pa vas čaka priložnost, da jih znova občutite.

Dali bomo ROKO V OGENJ za DEE JAY TIME!

Za poseben poklon najlepšim časom bodo poleg originalne DeeJay Time ekipe, poskrbeli številni glasbeniki, ki so sinonim za pravo žurko. Po 25-ih letih v Slovenijo namreč prihaja ena in edina zasedba SCOOTER, ki bo obiskovalce v živo razvnemala s svojimi legendarnimi Maria (I Like It Loud), Nessaja, Hyper Hyper in še mnogimi drugimi.

Poleg tujih zvezdnikov pa se bodo originalni zasedbi Dee Jay Time pridružila tudi največja imena slovenske glasbe, ki so zaznamovala tisti čas. Med drugim se v originalni zasedbi vrača tudi Karma!

Pripravljajo repertoar največjih in najglasnejših uspešnic tistega časa

Prihajajo Jan Plestenjak s svojimi uspešnicami Amore mio in Tvoj song, Miran Rudan z legendarno Laure ni več, Mambo Kings s svojimi Palme in valovi ter Preveč je lepih deklet, 4FUN s Kraljico noči in Ne laži mi, Kingston s svojimi Cela ulica nori in Ko bo padal dež, Colonia z legendarno Za tvoje snene oči, Flirrt z uspešnico Romeo in Julija, Karma s svojo uspešnico Sedam dana, Dadi daz z legendarno Kalimero, Anja Rupel s svojo Odšla bom še to noč in še mnoge druge legendarne uspešnice tistega časa.

Ta večer bo priložnost za vse tiste, ki sanjate o tem, da bi znova obudili spomine na najlepše čase in ponovno začutili vročico DeeJay Time zabav. 

V predprodaji je še nekaj vstopnic po NAJNIŽJIH CENAH. Te si lahko zagotovite vse do petka, 18. oktobra 2019 na prodajnih mestih Eventim, bencinskih servisih Petrol in Mynight.si!