Rusko veleposlaništvo Svet24.si

Izgnani ruski diplomat naj bi zapustil Slovenijo

fantka Svet24.si

Drobna zadovoljstva vodijo v prostor neskončnih ...

1663812312-036mv Necenzurirano

Kakšna stavka? Največja zasebna klinika podira ...

janez janša, shod Reporter.si

Kdo ima koga za norca? Janša, večkrat v ...

slovenija odbojka najdic planinsec af Ekipa24.si

Kaj se dogaja v slovenski reprezentanci?! Novi ...

skrito-v-raju Njena.si

Edvard Steiner: srčen človek ali velik ...

ronaldo sesko lv Ekipa24.si

Srbi zaradi Slovenije že trepetajo pred evropskim...

Trenutno se predvaja

HUNGRY HEART

Osvoji ekskluzivno druženje s skupino SCOOTER!

Scooter_18.02.1917423

Vstopnice za največji 90's & 00's dogodek - DeeJay Time Back In Time, ki bo potekal 30. oktobra v Areni Stožice, izjemno hitro pohajajo. V tem trenutku so celo najbolj zaželene na spletnem portalu Eventim, zato pohitite, če si želite zagotoviti svojo in se tako vrniti v čas najbolj norih in glasnih zabav. 

Dali bomo ROKO V OGENJ za DEE JAY TIME - tako kot VČASIH!

Za poseben poklon najlepšim časom bodo poskrbele tudi največje zvezde tistega časa, ki se bodo pridružile originalni DeeJay Time ekipi (Dean On The Mike, Dr Silvano DJ, DJ Andy in DJ Jure). Po 25-ih letih v Slovenijo namreč prihaja ena in edina zasedba SCOOTER, ki bo obiskovalce v živo razvnemala s svojimi legendarnimi Maria (I Like It Loud), Nessaja, Hyper Hyper in še mnogimi drugimi.

Poleg tujih zvezdnikov pa se bodo originalni zasedbi Dee Jay Time, ki bo v popolni postavi na odru stala po več kot 20-ih letih, pridružila tudi največja imena slovenske in hrvaške glasbe, ki so zaznamovala tisti čas. Nekateri izmed njih se vračajo samo za ta večer in samo z uspešnicami, ki jih sicer ne izvajajo (več). 

Nor repertoar največjih in najglasnejših uspešnic tistega časa

Prihajajo Jan Plestenjak s svojimi uspešnicami Amore mio in Tvoj song, Miran Rudan z legendarno Laure ni več, Mambo Kings s svojimi Palme in valovi ter Preveč je lepih deklet, 4FUN s Kraljico noči in Ne laži mi, Kingston s svojimi Cela ulica nori in Ko bo padal dež, Colonia z legendarno Za tvoje snene oči, Flirrt z uspešnico Romeo in Julija, Karma s svojo uspešnico Sedam dana, Dadi daz z legendarno Kalimero, Anja Rupel s svojo Odšla bom še to noč in še mnoge druge legendarne uspešnice tistega časa.

''Pridružila so se nam vsa tista imena, s katerimi smo v 90-ih in ob prelomu tisočletja ustvarjali nepozabne trenutke in to, da bomo znova zažurali skupaj je en velik privilegij. Obiskovalci pa bodo zagotovo prišli na svoj račun, saj ne bodo pogrešali ničesar, na nobeno pesem ne bomo pozabili,'' je ob napovedi spektakla poudaril Dean On The Mike, ki pravi, da bi zasedba lahko povabila še koga, saj presenečenj nikoli ni dovolj. 

Posebno presenečenje pa na vas čaka že pred dogodkom ... 

V znak zahvale vsem tistim, ki ste radiu Salomon in ekipi DeeJay Time izkazali podporo in kupili svojo vstopnico, pa je Dean On The Mike z ekipo pripravil prav posebno presenečenje. ''Naša letošnja zabava v Stožicah, s katero se poklanjamo 90-im letom in prelomu tisočletja, bo nekaj posebnega. Bo zahvala vsem poslušalcem in obiskovalcem, ki nas spremljajo že 26 let. To je bilo prelepih 26 let povezanosti in posebnih trenutkov,'' je ob napovedi presenečenja povedal Dean. 

Ekipa se je odločila, da dvema srečnežema izmed tistih, ki ste že kupili vstopnico in jim izkazali zaupanje, podari nekaj prav posebnega: EKSKLUZIVNO DRUŽENJE V ZAODRJU S SKUPINO SCOOTER! 

Vse do SREDE, 23. OKTOBRA 2019 lahko sodelujete v nagradni igri in si priborite noro nagrado >>> TUKAJ!

Splošni pogoji so dostopni  TUKAJ