polna luna 8 Dobra karma

Popolna navodila za izvajanje obreda ob polni Luni...

arktika, ozonska luknja Svet24.si

Na nebu nad Arktiko zazevala človeškemu očesu ...

profimedia-0510959793 Reporter.si

New York zaradi koronavirusa v šoku: trupla ...

delavka, zaposleni Svet24.si

Pozor! Samozaposlene, ki želijo uveljavljati ...

Necenzurirano prenos Necenzurirano

Zakaj prvi "proti-korona" zakon še ne velja?

Muzej norosti 1 Odkrito.si

»Marsikoga so v norišnico spravili za nekaj dni,...

Maja Geršak, Gašper Rifelj SR Njena.si

Gašper in Maja delila intimen videoposnetek

Trenutno se predvaja

Mark Zebra že navdušuje z novo skladbo '3 noči'

3-noči

Plesni ritmi, pod katere se podpisuje kar Mark Zebra, je za besedilo k sodelovanju povabil avtorja mnogih uspešnic doma in v tujini, Roka Lunačka, ki je znal tudi tokrat prisluhniti Markovi želji o sporočilu, saj je skladba biografska. »Čeprav je ritem zelo živahen, besedilo ni,« je o skladbi, povedal Mark Zebra.

»Pesem '3 noči' je nastajala kar nekaj mesecev. Že kmalu po izidu pesmi 'S. O. S.' sem dobil "navdih" za novo pesem, saj sem morda predolgo razmišljal o bivši punci razmišljal, hehe, … Kmalu sem poklical Lunačka in Krešota. Takoj smo se lotili ustvarjanja, tako, da smo kar nekaj časa preživeli skupaj, dokler nismo prišli do želenega zvoka in besedila,« je o nastajanju nove plesne uspešnice povedal Mark Zebra in še dodal: »V bistvu si ne znam predstavljati nastajanja mojih skladb brez njiju, saj smo res dober team in točno vemo kaj pričakovati drug od drugega, prav tako pa ideje letijo kot za šalo, bi lahko rekel. Že delamo naprej s polno paro.«

Videospot je bil posnet na enem najlepših dvorcev v Sloveniji. Tik pred snemanjem je lastnik povedal, da zna na dvorcu Štatenberg tudi strašiti in prav to je ekipa tudi izkusila. »Na koncu snemanja okoli polnoči, med pospravljanjem je bila vsem prisotna iznenada druga energija na dvorišču. Kolega Orson, ki v videu igra služabnika, je v nekem trenutku zakričal ko je šel čez dvorišče. Trdi, da je videl majhno deklico v beli obleki ... Vsi smo se le spogledali in nasmejali češ kaj se greš, a smo zelo pohiteli, da smo opremo pospravili v avtomobile in čimprej odšli. Zanimiva izkušnja, ne vem če bom še kdaj tam snemal po tej izkušnji. Je zelo lepo ampak , duhov pa ne maram, hehe,« je povedal Mark, ki je video zaupal Žigi Djuri.

Zgodba videospota ne sledi zgodbi skladbe, tako se je Mark Zebra znašel v glavni vlogi španske limonade z vsemi značilnimi vlogami in opremo, kot je tipičen avto in drama o ljubezni.

Več utrinkov s snemanja videospota lahko preverite v spodnji fotogaleriji >>>