neda ukraden Svet24.si

Rekli so ji, da je prestara za glasbene odre, ...

025mv Gotar Dobra karma

»Podrla sva tabu starejša ženska – mlajši moški«

grizenje nohtov, okužba Svet24.si

FOTO: Zaradi grde razvade staknil okužbo in ...

kornavirus, testiranje, pacient Svet24.si

Prvi sum koronavirusa pri naših severnih sosedih,...

fantasy-4655368_1920 Dobra karma

Tarot napoved: ne vztrajajte v nečem, kar vam ...

Oriana Girotto Njena.si

Sin z mamico Oriano ne govori slovensko

mijo Njena.si

Mijo presenetil: Seks v šovu Sanjski moški?!

Trenutno se predvaja

LA HORA FELIZ LESTVICA - 1. DEL

Mark Zebra že navdušuje z novo skladbo '3 noči'

3-noči

Plesni ritmi, pod katere se podpisuje kar Mark Zebra, je za besedilo k sodelovanju povabil avtorja mnogih uspešnic doma in v tujini, Roka Lunačka, ki je znal tudi tokrat prisluhniti Markovi želji o sporočilu, saj je skladba biografska. »Čeprav je ritem zelo živahen, besedilo ni,« je o skladbi, povedal Mark Zebra.

»Pesem '3 noči' je nastajala kar nekaj mesecev. Že kmalu po izidu pesmi 'S. O. S.' sem dobil "navdih" za novo pesem, saj sem morda predolgo razmišljal o bivši punci razmišljal, hehe, … Kmalu sem poklical Lunačka in Krešota. Takoj smo se lotili ustvarjanja, tako, da smo kar nekaj časa preživeli skupaj, dokler nismo prišli do želenega zvoka in besedila,« je o nastajanju nove plesne uspešnice povedal Mark Zebra in še dodal: »V bistvu si ne znam predstavljati nastajanja mojih skladb brez njiju, saj smo res dober team in točno vemo kaj pričakovati drug od drugega, prav tako pa ideje letijo kot za šalo, bi lahko rekel. Že delamo naprej s polno paro.«

Videospot je bil posnet na enem najlepših dvorcev v Sloveniji. Tik pred snemanjem je lastnik povedal, da zna na dvorcu Štatenberg tudi strašiti in prav to je ekipa tudi izkusila. »Na koncu snemanja okoli polnoči, med pospravljanjem je bila vsem prisotna iznenada druga energija na dvorišču. Kolega Orson, ki v videu igra služabnika, je v nekem trenutku zakričal ko je šel čez dvorišče. Trdi, da je videl majhno deklico v beli obleki ... Vsi smo se le spogledali in nasmejali češ kaj se greš, a smo zelo pohiteli, da smo opremo pospravili v avtomobile in čimprej odšli. Zanimiva izkušnja, ne vem če bom še kdaj tam snemal po tej izkušnji. Je zelo lepo ampak , duhov pa ne maram, hehe,« je povedal Mark, ki je video zaupal Žigi Djuri.

Zgodba videospota ne sledi zgodbi skladbe, tako se je Mark Zebra znašel v glavni vlogi španske limonade z vsemi značilnimi vlogami in opremo, kot je tipičen avto in drama o ljubezni.

Več utrinkov s snemanja videospota lahko preverite v spodnji fotogaleriji >>>