koktail Dobra karma

Smrtonosni koktalj, ki ga uživamo vsi: mešanica ...

horoskop Svet24.si

Horoskop za ponedeljek, 10. avgusta

01-UVODNA mladi bojan pozar foto Arhiv zveze komunistov slovenije Reporter.si

Od Komunista do Evrope: kako je Bojan Požar ...

denar, delavec, kovanci Svet24.si

Zavod RS za zaposlovanje danes izplačuje ...

Necenzurirano prenos Necenzurirano

Kdo so Bosanci, za katere Janković spreminja ...

bejrut, eksplozija, amonijev-nitrat Odkrito.si

Zakaj je eksplozija v Bejrutu bila tako ...

Tara Zupančič Njena.si

Tara Zupančič hvaležna za vsako solzo

Trenutno se predvaja

CHEAP THRILLS

Ali je juiice.com grožnja za facebook ali youtube?

juiice

Ljudje so v kreativni že v osnovi in ta atribut dobi svež veter z vsakim novim medijem, ki se ga objavi na internet. Moderna tehnologija je dala krila kreativnosti, kot še nikoli prej.

Ne samo to, da se vsakdo lahko izrazi na svoj način, tudi delo, ki ga opravlja nekdo, se zlahka objavi na internet in je dostopno celemu svetu. To je rodilo popolnoma novo obliko umetnosti: digitalno vsebino, ki jo je ustvaril uporabnik sam (user-generated digital content). Od osupljivih fotografij narave, do zabavnih "memov" ustvarjenih v urejevalnikih slik ali aplikacijah za mobilne telefone. Od video predstavitev različnih talentov do trendovskih šal. Od simpatičnih posnetkov psov in mačk, do izvirnih pričevanj v živo. Seznam primerov je zelo dolg, saj ta nova umetnost prikazovanja medijev vključuje skoraj vse, kar si je mogoče zamisliti.

Na drugi strani pa se vsak trenutek deset milijonov gledalcev zabava, jih preseneti in jih celo razsvetli z neskončnimi vsebinskimi priboljški. Lahko bi temu rekli: je kot brezplačna hitra prehrana zabave. Z nenehnim deljenjem slik in video posnetkov preko družbenih medijev, vse to ohranjamo živo in viralno. S tem v mislih, smo razvili Juiice aplikacijo in internetno stran. Juiice je kanal preko katerega vsakdo objavi svoje slike, video posnetke ali objavi svoj članek, misel in celo povezavo na njihov najljubši članek ali glasbo. Za vse to pa bo nagrajen! Z vsemi objavami, se obiskovalci zabavajo in na ta način spodbujamo avtorje, da širijo ustvarjalnost. Za uporabo Juiice aplikacije ne potrebujete nobenega predznanja ali veščin. Objave so lahko že vaše osebne fotografije ali video posnetki, za katere mislite, da bodo nekoga, na drugi strani zabavale ali bile poučne.

Za razliko od številnih uveljavljenih platform, ki strežejo vsebine, ki jih ustvari uporabniki in postajajo bogatejši in bogatejši zaradi našega sodelovanja preko reklam, ki nam jih prikazujejo. Juiice ima drugačno filozofijo in sicer, filozofija nagrajevanja uporabnikov za njihovo interakcijo v sami aplikaciji. Menimo, da so prispevki najdragocenejši vir, vendar jih preprosto izkoriščamo brez ustreznih nadomestil. Na platformi Juiice lahko vsak uporabnik zasluži s prispevanjem in širjenjem vsebin. Naložite svoj medij (fotografijo ali video posnetek) ali pa samo delite povezavo ali objavite svoje zadnje popotovanje in napišite članek. Za vse to, naš uporabnik dobi nagrado od ogledov in interakcije uporabnikov vaše objave.

Juiice je aplikacija prihodnosti, kjer se lahko vsakdo izrazi na svoj način in zraven zasluži za objave in deljenje vsebin. Cela platforma pa bo podprta z blockchain tehnologijo zaradi varnosti podatkov in transakcij od nagrad, katere bo vsak uporabnik prejel.

Radoveden? Ustvarjalni? Juiice je odgovor.www.juiice.com