luna Dobra karma

31. oktober 2020 ob 15:49 - polna Luna v biku ter ...

slovaška, množično-testiranje Svet24.si

FOTO: Na Slovaškem začeli z množičnim ...

rogljicek kranj Reporter.si

»Za bruhat« in »represija« je besnel ...

Bojana Beović Svet24.si

Bojana Beović o tem, koliko časa bodo še ...

protest vlada zdravstvo Necenzurirano

Janša je kriv, a ni edini #kolumna

Marko Potrč Odkrito.si

Je Marko Potrč zapustil Slovenijo?

Boštjan Melanšek Njena.si

Boštjanu POP TV uresničil otroško željo

Trenutno se predvaja

INTENTIONS

Izgubite odvečne kilograme z brezplačnim treningom pod vodstvom dr. Ive Jurov!

Letošnji Migimigi dan 2020 bo potekal na spletu – v soboto, 26. septembra od 11.00 ure dalje bodo na www.migimigidan.si objavljeni popolnoma brezplačni spletni treningi, predavanja in delavnice znanih trenerskih in coaching imen. Med njimi bo tudi elitna inštruktorica dr. Iva Jurov, ki vas bo vodila skozi vadbo Body Attack, s katero boste izgubili telesno maščobo in pripomogli k izgradnji mišic. Za dostop do treninga se je potrebno le prijaviti na www.migimigidan.si!

Ste pripravljeni? 

Iva je simpatična doktorica medicine, asistentka Fakultete za šport ter elitna inštruktorica za Body Pump, Body Attack in GRIT. Je tudi specialistka in predavateljica za področje športne medicine, prehrane za rekreativne in profesionalne športnike ter zdrave prehrane. 

Izgubite odvečne kilograme z brezplačnim treningom pod vodstvom dr. Ive Jurov!

Elitna inštruktorica za Body Attack  bo predstavila trening višje intenzivnosti z dodatno težo, s katerim pripomoremo k izgubi telesne maščobe in izgradnji mišic, pospeševanju metabolizma in večji funkcionalnosti telesa. Vadba zajema elemente višje intenzivnosti (skippinge, skoke, šprinte in vaje z lastno težo) in je primerna za športno aktivne osebe.

Prijavi se zdaj in dostopaj do brezplačnega treninga tudi ti!

Čimprej oddaj svojo prijavo na www.migimigidan.si in v soboto, 26. septembra od 11.00 ure dalje, dostopaj do brezplačnega treninga BODY ATTACK ter vseh preostalih treningov, predavanj in delavnic. Se vidimo!