ženska Dobra karma

Napoved Andreje Novak do 5. 11.: pretreslo nas bo ...

horoskop_astrologija Svet24.si

Horoskop za soboto, 31. oktobra

rogljicek kranj Reporter.si

»Za bruhat« in »represija« je besnel ...

Bojana Beović Svet24.si

Bojana Beović o tem, koliko časa bodo še ...

protest vlada zdravstvo Necenzurirano

Janša je kriv, a ni edini #kolumna

Marko Potrč Odkrito.si

Je Marko Potrč zapustil Slovenijo?

Boštjan Melanšek Njena.si

Boštjanu POP TV uresničil otroško željo

Trenutno se predvaja

INTENTIONS

Brezplačno prehransko predavanje strokovnjaka Jerneja Ogrina!

Migimigi

Letošnji Migimigi dan 2020 bo potekal na spletu – v soboto, 26. septembra od 11.00 ure dalje bodo na www.migimigidan.si objavljeni popolnoma brezplačni spletni treningi, predavanja in delavnice znanih trenerskih in coaching imen. Med njimi bo tudi športni strokovnjak Jernej Ogrin, ki bo predaval o prehrani! Za dostop do predavanja se je potrebno le prijaviti na www.migimigidan.si!

Ste pripravljeni? 

V svojem predavanju z naslovom ''Hrana je vaš zaveznik, ne sovražnik,''bo Jernej predstavil, kdaj za prehrano sploh lahko rečemo da je zdrava. Pojasnil bo, da živil ni pametno deliti na »dobra« in »slaba«, govoril bo tudi o pomembnosti odnosa do prehrane, razbil pa bo tudi nekaj večnih prehranskih mitov, za katere je čas, da grejo v pozabo. Predavanje bo tako polno praktičnih in takoj uporabnih informacij. 

Migimigi
Brezplačno prehransko predavanje strokovnjaka Jerneja Ogrina!
Migimigi

Jernej Ogrin je prehranski strokovnjak in član ekipe SpoznajPrehrano, ki na slovenski sceni predstavlja enega izmed glavnih izobraževalnih kanalov na področju prehrane in življenjskega sloga. Jernej se udejstvuje predvsem kot prehranski svetovalec, ustvarjalec vsebin in predavatelj. Zaveda se pomena individualizacije prehrane in k temu stremi pri vseh aspektih svojega dela. Kompleksno prehransko znanost svojim poslušalcem poenostavi in jim pokaže, da mora biti vsakodnevna prehrana čim manj komplicirana. Še tako poglobljeno in strokovno znanje ni vredno veliko, če ciljna publika ali posameznik ne ve, kaj z njim storiti. 

Migimigi
Brezplačno prehransko predavanje strokovnjaka Jerneja Ogrina!
Migimigi

»Ljudje se s prehrano nočejo obremenjevati, po drugi strani pa se nezavedno z njo obremenjujejo vedno bolj. Vsakodnevna prehrana mora biti karseda poenostavljena in postavljena v kontekst posameznikovega življenja. Hrana in prehrana nam morata pomagati dosegati zdravje in dobro počutje brez slabe vesti,« pravi športni strokovnjak, ki bo na Migimigi dnevu 2020 predaval o prehrani.

Prijavi se zdaj in dostopaj do brezplačnega predavanja tudi ti!

Čimprej oddaj svojo prijavo na  www.migimigidan.si in v soboto, 26. septembra od 11.00 ure dalje, dostopaj do brezplačnega PREHRANSKEGA PREDAVANJA ter vseh preostalih treningov, predavanj in delavnic. Se vidimo!