ženska Dobra karma

Napoved Andreje Novak do 5. 11.: pretreslo nas bo ...

horoskop_astrologija Svet24.si

Horoskop za soboto, 31. oktobra

rogljicek kranj Reporter.si

»Za bruhat« in »represija« je besnel ...

Bojana Beović Svet24.si

Bojana Beović o tem, koliko časa bodo še ...

protest vlada zdravstvo Necenzurirano

Janša je kriv, a ni edini #kolumna

Marko Potrč Odkrito.si

Je Marko Potrč zapustil Slovenijo?

Boštjan Melanšek Njena.si

Boštjanu POP TV uresničil otroško željo

Trenutno se predvaja

INTENTIONS

Brezplačna delavnica priznanega psihologa: dr. Matej Tušak o premagovanju stresa!

Migimigi

Letošnji Migimigi dan 2020 bo potekal na spletu – v soboto, 26. septembra od 11.00 ure dalje bodo na www.migimigidan.si objavljeni popolnoma brezplačni spletni treningi, predavanja in delavnice znanih trenerskih in coaching imen. Med njimi bo tudi najbolj znani slovenski športni psiholog in Migimigi ambasador, dr. Matej Tušak, ki bo predstavil uspešne tehnike boja proti stresu! Za dostop do delavnice se je potrebno le prijaviti na www.migimigidan.si!

Ste pripravljeni? 

Na delavnici bo dr. Tušak predaval o stresu, njegovih vplivih na življenje, načinih sproščanja in preprečevanja nelagodnih ter stresnih situacij. Spoznali boste tudi najbolj učinkovite tehnike sproščanja, ki vam bodo v pomoč na poti do boljšega in bolj sproščenega življenja. 

Migimigi
Brezplačna delavnica priznanega psihologa, dr. Mateja Tuška
Migimigi

Dr. Matej Tušak je najbolj znani slovenski športni psiholog, ki skrbi za psihično pripravo vrhunskih športnikov, pa tudi športnikov vseh drugih kategorij. Veliko pozornosti namenja stresu, o katerem predava v šolah, vrtcih in podjetjih, ukvarja pa se tudi z motivacijo, osebnostno rastjo, timskim delom, učinkovito komunikacijo in pojavom agresivnosti. Odličen predavatelj in motivator je tudi Migimigi ambasador, ki bo za obiskovalce Migimigi dneva 2020 pripravil delavnico o stresu. 

Migimigi
Brezplačna delavnica priznanega psihologa, dr. Mateja Tuška
Migimigi

Prijavi se zdaj in dostopaj do brezplačne delavnice tudi ti!

Čimprej oddaj svojo prijavo na  www.migimigidan.si in v soboto, 26. septembra od 11.00 ure dalje, dostopaj do brezplačne DELAVNICE O STRESU ter vseh preostalih treningov, predavanj in delavnic. Se vidimo!