Lara in Boštjan Romih Svet24.si

Boštjan Romih si ne zameri nekaj "firbca"

posilstvo, žrtev, deklica Svet24.si

Za pičlih 50 dolarjev je posiljevalskemu ...

GRLO Svet24.si

Spremembe v glasu so eden najzgodnejših znanilcev...

pocivalsek telice-facebook copy Reporter.si

Kongres kozjanskega bika Zdravka Počivalška: s ...

božo-dimnik Necenzurirano

Vsa naključja Boža Dimnika #komentar

princ meghan Odkrito.si

Zahtevala je, da se upre edini prošnji pokojnega ...

zidansek Ekipa24.si

NORIJA V PORTOROŽU! Pobiralec žogic v zadrego ...

Trenutno se predvaja

GIN TONIC

Generali z Goranom Dragićem odprl novo pametno košarkarsko igrišče v Mariboru

Prva igra košarke na novem igrišču je bila že odigrana_Foto - MPigac

Odprtje so izvedli v okviru vseslovenskega dobrodelnega projekta #podamdaigram. Košarkarsko igrišče Goran Dragić je prvo »pametno« igrišče v Mestni občini Maribor in drugo v Sloveniji, otvoritve pa so se ob slavnem Gogiju udeležili mariborski župan Aleksander Saša Arsenovič, košarkarska legenda Ivo Daneu in Monika Povšič iz zavarovalnice Generali.

Otvoritve se je udeležila tudi Monika Povšič.jpg
Otvoritve se je udeležila tudi Monika Povšič, vodja oddelka za tržno komuniciranje in upravljanje s sponzorstvi pri zavarovalnici Generali.
MPigac


Podporo mladim športnikom pa Generali izkazuje tudi s sodelovanjem na sedemdnevnem Košarkarskem kampu Gorana Dragića, ki je ves prejšnji teden potekal v Laškem. Kamp je gostil kar 108 otrok in mladostnikov, udeležbo na kampu pa je zavarovalnica Generali v okviru gibanja The Human Safety Net omogočila tudi petim otrokom iz prikrajšanih okolij prek ZPM Moste – Polje. Kamp, ki ga vodi Gogi osebno, je ponudil tudi pester spremljevalni program. Otroci so med drugim osebno spoznali člane slovenske paraolimpijske reprezentance, Urško Žolnir, Boštjana Nachbarja, Miha Zupana, Vida Kavtičnika in Sašo Zagoraca. Nasmejani otroški obrazi so dokaz o pozitivni zgodbi, ki jo skupaj ustvarjata Generali in Goran Dragić v okviru Gogijeve fundacije Goran Dragić Foundation, z vizijo omogočiti otrokom najboljše možnosti za razvoj športnih talentov in jim ponuditi tudi nepozabno doživetje s sovrstniki.

trak.jpg
Trak na otvoritvi novega pametnega košarkarskega igrišča sta slavnostno prerezala Goran Dragić in Ivo Daneu.
MPigac

Kaj pomeni pametno igrišče, ki so ga v Mariboru odprli 28. julija?

Gre za zunanje košarkarsko igrišče, ki združuje šport, izobraževanje in zabavo, opremljeno je z informacijskimi tablami s prikazanimi košarkarskimi vajami, QR kodami …, namenjeno rekreaciji in organizirani vadbi mlajših košarkarjev. Cilji projekta so pripeljati otroke nazaj na igrišča, z aktivnostmi za mlade vključiti širšo skupnost in ozaveščati o pomenu enakih možnosti za ukvarjanje s športom.