Screenshot_2 Svet24.si

Umrl je Božidar Lapaine, hrvaški oblikovalec ...

spanje, raziskava Svet24.si

Sanje pod nadzorom

jv_0 Necenzurirano

Kaj se skriva v ozadju nenadnega odhoda direktorja...

kucan drnovsek bobo Reporter.si

Kučanova huda napaka: Drnovška je imel za ...

slovenija odbojka najdic planinsec af Ekipa24.si

Kaj se dogaja v slovenski reprezentanci?! Novi ...

Kanyne West, Harry in P Odkrito.si

Harry v pedofilski mreži P. Diddyja??!!

ronaldo sesko lv Ekipa24.si

Srbi zaradi Slovenije že trepetajo pred evropskim...

Trenutno se predvaja

ALL WE GOT

Večer, začinjen z ogrevanjem, smehom in zabavo

__AF8582

Dogodek je za svoje poslovne partnerje in stranke organiziralo podjetje Ekosen, ki se ponaša tudi z nazivom 'Specialisti za IR ogrevanje'.

Podjetje Ekosen je z nedavnim dogodkom dokazalo, da niso le specialisti za IR ogrevanje, ampak znajo s svojo pozornostjo tudi očarati zveste stranke in poslovne partnerje. S pomočjo izbranega programa za sproščen poletni večer so poskrbeli tudi za širjenje dobre volje in dobrega glasu.

__AF9688.jpg
Adi Smolar je navdušil povabljence.
Ekosen

Vid Valič in Adi Smolar sta navdušila
»Želeli smo, da ljudje, ki nam veliko pomenijo, vsaj za en večer pobegnejo v sproščen ambient in se prepustijo dobri volji,« je zaupal ustanovitelj in direktor podjetja Ekosen, Aleš Babič, ki se zaveda pomembnosti dobrih poslovnih partnerjev in zadovoljnih strank. Zato so Ekosenovci prav s tem razlogom na oder povabili Vida Valiča, ki je poskrbel za veliko dozo smeha in Adija Smolarja, s katerim so povabljenci uživali v prijetni glasbeni spremljavi.

__AF9707-HDR.jpg
Aleš in Bernarda Babič (levo), zastopnika podjetja Ekosen z Mašo Žilavec (v sredini), igralko in zadovoljno uporabnico IR ogrevanja
Ekosen

Nasmeh tudi za Aktualovega nagrajenca!
Vid Valič pa pretekli petek ni bil edini, ki je privabljal nasmehe na obraze. To je že dopoldne uspelo tudi Radiu Aktual, saj je skupaj z Ekosenom nagradil srečnega izžrebanca.

Prav v petek tik pred poldnevom se je na Aktualu zaključila velika nagradna igra, kjer je najbolj poslušana radijska postaja v Sloveniji nagrajencu Roku Jakiču podarila Ekosenov IR grelni panel Sunlife premium Art s sliko po njegovi izbiri. »Vau! Res ste me pustili brez besed! Ker v dnevni sobi nimam televizije, bom užival ob pogledu na fotografijo z dopusta, ki me bo obenem še prijetno grela,« svojega navdušenja nad nagrado ni skrival Rok.

RA-ekosen-studio.jpg
Aktualovci so z IR panelom Ekosen osrečili nagrajenca Roka.
Arhiv

Da bi bilo takšnih trenutkov, kot je bil pretekli petek, resnično še več, pa si želijo tudi kolegi z Aktuala. Dni, ki rišejo nasmehe, ogrejejo srce in poskrbijo za pravo mero zabave.