vzajemna_pl_30.09.11 Svet24.si

Neverjetno! Vzajemna bo decembra znižala premijo ...

janez jansa dz (2) Svet24.si

Vlada v zapiranje države spet mimo ustave in ...

kate nekoc 1 Svet24.si

Kraljica išče čistilko, Kate pa rada reciklira

bojan pozar-pl Reporter.si

Propadli politik Bojan Požar sedi na dobrem ...

andrej vizjak Necenzurirano

Vse afere in sporni posli ministra Vizjaka

kmetija Njena.si

Kmetija: Nagrada za zaupanje je nož v hrbet

doncic 21 re Ekipa24.si

KAKŠNA LJUBEZEN!!! Dončić preprosto NE MORE ...

Trenutno se predvaja

LOVE ME NOW

Na regati Barcolana bo prvič podeljen pokal Generali - Women in Sailing

Barcolana 02

Skrb za okoljsko trajnost in aktivna podpora projektom, ki pospešujejo vključevanje kljub medsebojni raznolikosti, je Skupina Generali zapisala med svoje strateške cilje. Mednje sodi tudi vprašanje enakopravnosti spolov. Kot ponosni partner regate Barcolane, ki ji Skupina Generali stoji ob strani že več kot 40 let, bo tako na letošnji 53. ediciji največje regate na svetu 10. oktobra 2021 prvič podeljen tudi pokal »Generali - Ženske v jadranju« (Generali - Women in Sailing Trophy). Pokal bo prejela mešana posadka, ki jo bo vodila krmarka in bo prva prispela čez ciljno črto.

Skupino Generali druži z regato Barcolana poleg dolgoletne podpore tudi skrb za spodbujanje športnega, kulturnega in zdravega življenjskega sloga. Slogan letošnje edicije Barcolane »Nove poti« tako dopolnjuje tudi številne iniciative, ki jih je Skupina Generali zagnala ob letošnjem praznovanju 190-letnice. Generali je ena redkih družb s tako dolgo zgodovino. Zaradi svojega strokovnega znanja, izkušenj in mednarodne prisotnosti lažje napoveduje in predvideva nove trende tudi na področju socialnih inovacij. Regata Barcolana bo tako ponudila tudi priložnost za razpravo o enakosti spolov, saj je dolgo veljalo, da je jadranje, enako kot številni »morski poklici«, disciplina, ki je tradicionalno namenjena moškim. Krmarka zmagovalne mešane posadke, ki ji bo podeljen pokal Generali Women in Sailing, bo deležna izobraževalnega programa za vodenje, ki ga izvaja Akademija Skupine Generali. Cilj pokala je nagovoriti vse ženske, ki se dogodka udeležujejo na morju in na kopnem, čemur bo po dogodku namenjena tudi posebna foto galerija.

Barcolana 01.jpg
Na regati Barcolana bo prvič podeljen pokal Generali - Women in Sailing
Arhiv

Zgodovinska palača Berlam bo zasijala ob spremljevalnih dogodkih Barcolane
Palača Berlam v Trstu bo od jutri dalje, med 6. in 9. oktobrom, v pričakovanju 53. edicije Barcolane svečano osvetljena. V palači domuje bogat Zgodovinski arhiv Skupine Generali, prav tako pa je palača sedež Akademije Skupine Generali, ki skrbi za najrazličnejša izobraževanja zaposlenih in je novo globalno središče za pridobivanje znanja.