klemen boštjančič Svet24.si

Svoboda ima še tretjega podpredsednika, nimajo pa...

433132554_2134136413613298_5685619191041566114_n Svet24.si

Policija prekinila iskanje male Danke v Banjskem ...

1663812312-036mv Necenzurirano

Kakšna stavka? Največja zasebna klinika podira ...

janez janša, shod Reporter.si

Kdo ima koga za norca? Janša, večkrat v ...

ronaldo 33 Ekipa24.si

Joj, kaj je naredil Ronaldu! To je predrznež, ki ...

Kate in William ganjena ob podpori javnosti Odkrito.si

Kate in William zapuščata London

vinicius Ekipa24.si

Zvezdnik Reala in Brazilije se je zlomil pred ...

Trenutno se predvaja

TURN ME ON

Koliko klopc ljubezni ste že odkrili?

migimigi

To so klopce ljubezni, ki jih po vsej Sloveniji lahko odkrijete kar 30. Zavarovalnica Generali je v sklopu Migimigi programa pripravila prav poseben izziv, v katerem vas po obisku čim več klopc čakajo bogate nagrade.

Ste že bili v Pomjanu, Vačah, Sabotinu, Vetrniku ali Dobravljah? To je le nekaj slovenskih krajev, ki vas bodo zagotovo navdušili s svojo lepoto, obenem pa boste tam našli tudi klopce. Sprejmite izziv in se podajte po Sloveniji. Prijavite se lahko na povezavi in tako prejmite zemljevid, ki vam razkrije še ostale lokacij klopc. Na vsaki boste našli unikatno QR kodo, ki se nahaja na levi ali desni zunanji strani. S tem zbirate sličice, ki vas lahko pripeljejo do nagrad.

Obisk klopce vam lahko poleg odkritja čudovitih koncev naše deželice prinese tudi 20 % popust pri vpisu oz. članarini za Planinsko zvezo Slovenije, ki ga prejmete že pri obisku prve, vstopnico za dve osebi za Arboretum Volčji Potok, ki ga prejmete ob obisku petih in posebno darilo Migimigi paket, katerega vam prinaša obisk petnajstih klopc.

Izziv poteka vse do 30. septembra 2022, ko se lahko z zbirko 20 klopc ljubezni potegujete za nagrade v nagradnem žrebanju, kjer vas čakajo lesena gugalnica z izrezljanim srčkom, tri družinske vstopnice za Arboretum Volčji Potok in tri Migimigi praktična darila.