stojnice, belvedere Svet24.si

Foto: Prodajalci okupirali istrske ceste, stojnice...

mladič srne trava Svet24.si

Foto: Za varnost živali na travinju je mogoče ...

1701200126-dsc6052-01-1701200060836 Necenzurirano

Konflikt interesov? Nov zakon po željah glavnega ...

peter gregorcic sr Reporter.si

Peter Gregorčič igra Janševo igro: glavni cilj ...

anamarija lampic nico gross af Ekipa24.si

Slovenska zvezdnica z ostro kritiko smučarske ...

Poleg britanskega škandala, Rebel razkriva tudi druga sporna povabila, vključno z 2-milijonsko ponud Odkrito.si

Kraljeva družina - Orgije in droga na zasebnih ...

parfumi Ekipa24.si

Kamera ujela znanega in uglednega slovenskega ...

Trenutno se predvaja

DISKO

S SALOMON APP-om DO KOŠARKARSKEGA SPEKTAKLA V ARENI STOŽICE!

SAL-kosarka-DJTBIT-clanek

Naloži Salomon App, poišči kodo in se poteguj za ogled tekme 6. decembra 2022 v Areni Stožice!

Radio Salomon z najboljšo glasbo poskrbi za nostalgijo, sledi pa tudi najnovejšim trendom! Kot prvi »od velikih« v Sloveniji se osredotoča na aplikacijo, s katero je poleg rednega programa možno spremljati tudi mnogo vsebin na zahtevo, s katerimi želimo čimbolj zadostiti želje in pričakovanja vseh, ki nas že in nas še bodo spremljali.

Vsi, ki si bodo od 28.10.2022 do 1.12.2022 naložili aplikacijo Salomon App in kliknili na ikono darila in nato na sliko KK Cedevita Olimpija, bodo prejeli 4-mestno kodo. Vsi, ki bodo kodo, skupaj s svojim e-mail naslovom, vpisali v spodnji obrazec, bodo v žrebanju za 6 x 2 VIP vstopnici za tekmo 7Days Eurocupa med KK Cedevito Olimpija in Ratiopharm Ulm, ki bo 6.12.2022 v Areni Stožice.

VIP vstopnice podelimo v petek, 2.12.2022.

Nagradna igra

Tvoji osebni podatki se bodo k nam prenesli preko varnega https protokola. Pogoj za udeležbo v nagradni igri je zagotovitev vseh zgoraj navedenih osebnih podatkov in sprejem pravil sodelovanja s klikom na gumb Nadaljuj.
Soglašam, da upravljavec osebnih podatkov RGL d.o.o., moje zgoraj navedene osebne podatke obdeluje za namen izvedbe predmetne nagradne igre.
RGL d.o.o., Papirniški trg 17, 1260 Ljubljana - Polje, lastnik blagovne znamke radio Salomon, organizira nagradno igro »S Salomon App-om do košarkarskega spektakla v Areni Stožice«. V primeru, če bo udeleženec v nagradni igri nagrajen, bo lahko organizator ime in priimek udeleženca objavil tudi na svojih medijskih kanalih (spletna strani, socialna omrežja). Udeleženec ima pravico do ugovora in do vložitve pritožbe pri Informacijskem pooblaščencu. Udeleženec lahko od RGL d.o.o., Papirniški trg 17, 1260 Ljubljana - Polje, zahteva, da trajno ali začasno preneha uporabljati njegove osebne podatke za namen neposrednega trženja. Soglasje za neposredno trženje lahko kadar koli delno ali v celoti ter trajno ali začasno prekliče preko e-pošte na naslov program@radiosalomon.si, v ta namen navedene v elektronski pošti. Osebne podatke, ki jih organizator zbira izključno za namen izvedbe posamezne nagradne igre (npr. registrska številka), se brišejo po koncu nagradne igre. Ostali pa se hranijo do preklica oz. največ 5 let.

Čestitamo! Uspešno ste se prijavili na nagradno igro.